Obavijesti

Diva Style na kioscima! Čitajte Divu omotani šik infinity šalom!

Diva Style na kioscima! Čitajte Divu omotani šik infinity šalom!
6

Od petka na kioscima možete pronaći drugi broj luksuznog lifestyle magazina Diva Style. Potražite inspiraciju za chic kombinacije, a čeka vas i šik infinity šal

Na naslovnici je Jelena Veljača, književnica, scenaristica, producentica i (ponovno) glumica. Jelenu je snimio poznati modni fotograf Mladen Šarić koji je cover, ali i fotografije koje prate intervju u magazinu zamislio kao svojevrsni remake poznatih snimki velikih glumačkih imena – Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Ave Gardner. Snimljen u crno-bijeloj tehnici, editorijal suprotstavlja takvu glamuroznu Jelenu prirodnoj i opuštenoj Jeleni.

Ekskluzivne priče

"Obožavam Mladena Šarića. Svakoj ženi san je prepustiti se u njegove ruke. Snimanje je za mene najljepši način da se provede slobodna nedjelja. Cijela ekipa bila je fantastično raspoložena i mislim da se to i vidi na fotkama", komentirala je Jelena.

Diva Style donosi i ekskluzivni razgovor koji je s britanskom dizajnerskom zvijezdom Roksandom Ilinčić vodila Tonkica Zlački. Roksanda je trenutačno jedno od ''najvrućih'' modnih imena čije kreacije vrlo često viđamo na crvenim tepisima – nose je Cate Blanchett, Tilda Swinton, Keira Knightley, Rachel McAdams, Penelope Cruz, Lady Gaga, ali i Kate Middleton i Michelle Obama, prva dama Amerike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Roksanda je urednici Diva Stylea govorila o ženstvenosti, stilu, Londonu, VIP klijentima, odrastanju i strasti prema modi.

Ovdje je i prvi modni editorijal namijenjen muškarcima. Modu za njega ponio je prezgodni model Vlaho Arbulić. Iako je naslov editorijala "Who's That Boy", mislimo je da je pitanje zapravo izlišno.

U Vlahinu modnom razotkrivanju uživat će i žene. Rubrika Beauty okrenuta je dekorativnoj kozmetici, kako i treba u ovo doba godine kad slavimo i izlazimo više nego inače.

Dizajnerski šal

Veliki beauty editorijal bavi se trendovskim make-upom, ovdje su i najpopularnije frizure s modnih pista, glitteri kojima nećemo odoljeti u novogodišnjoj noći, parfemi oplemenjeni zlatom...

Cijena je Diva Stylea 20 kuna, a u prodaji je i poseban paket s infinity šalom po popularnoj cijeni od 49,90 kuna. Partner je paketa Nivea.

Infinity šal dizajnirala je doajenka hrvatske modne scene Loredana Bahorić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer