Obavijesti

Calvin Klein One Shock - miris za pravog muškarca

Calvin Klein One Shock - miris za pravog muškarca
5

Što sve žene privlači na muškarcima? Uz široka ramena, snažne ruke i dubok glas, visoko na listi prioriteta se nalazi i dobar miris.

Čak je i ljudski mozak "programiran" na način da prepoznaje miris drugih osoba. Što su komponente mirisa druge osobe različitije od naših, veća je šansa da će nam ta osoba postati partner. Ali prirodni mirisi odavno nisu dovoljni, stoga ni malo ne čudi što je od svih kozmetičkih proizvoda muškarcima najomiljeniji upravo parfem.

Iako u posljednje vrijeme tržište kozmetičkih proizvoda namijenjenih muškarcima cvate, nije uvijek bilo tako. Povijesno gledano, parfeme su jednako koristili i žene i muškarci, ali u dvadesetom stoljeću je kolonjska voda gotovo potpuno izbacila parfem iz uporabe. Ljudi su mirisna ulja godinama koristili kao sastavni dio njege, a Egipćani su mirisanje tijela smatrali jednim od osnovnih koraka koje treba poduzeti za uspješno vođenje ljubavi. Demokratizacija tržišta parfema i umjetna proizvodnja aroma u 19. stoljeću omogućile su proizvodnju velikog broja mirisnih preparata, do kojih su danas najpoznatije i najpopularnije toaletne vode.

U pravilu postoje dvije vrste muškaraca: oni koji koriste samo jedan miris kojem su vjerni godinama i oni koji koriste mirise dobivene na dar. Dugo vremena se preporučalo da se koristi jedan miris cijeli život, ali danas više nije tako,a  to znaju čak i kozmetičke kuće koje mijenjaju stare mirise i daju im novu dimenziju kako bi ih prilagodili novim zahtjevima i potrebama ljubitelja parfema. Jedan od takvih mirisa je i CK One Shock, koji je nasljednik kultnog CK One mirisa.

CK One Shock je miris za seksi i impulzivnog muškarca 21. stoljeća. Ono što ga čini idealnim za nošenje od jutra do večeri je njegova svježa i začinska nota koja je prigodna za svako doba dana i noći. Gornju mirisnu skupinu čine sjajna klementina, krastavci i ljubičasta lavanda. U srcu parfema se kriju osmantus, crni papar, kardamon i crni bosiljak, dok bazu čine duhan, ambrein, kašmeran mošus i pačuli. "Ne želim ništa slatkasto, želim nešto svježe i muževno." je opis mirisa kakve muškarci žele nositi, a žene vole mirisati. CK One Shock nudi upravo savršenu kombinaciju modernih, mladenačkih i naoštrenih nota. Cijene mirisa su 289 kn, 399 kn i 559 kuna za bočice od 50, 100 i 200 mililitara.

Kako kupiti i nanijeti parfem?

Idealno vrijeme za kupovinu parfema je poslijepodne, jer su tada mirisni receptori najosjetljiviji. Bez obzira na to, nikada nemojte u jednom danu isprobati više od tri mirisa. Prije kupovine, miris uvijek isprobajte na svojoj koži pošto se mirisi drugačije razvijaju na svakoj osobi. Odolite porivu da se "okupate u mirisu". Kažu kako je najbolje nanesen miris onaj koji vi ne osjetite, ali ga drugi osjete na vama. Mirisi se uvijek špricaju na mjesta gdje je krvotok najbliži koži: na zapešća i na vrat iza uha.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"