Obavijesti

CK ONE Shock – šokantno dobar miris

CK ONE Shock – šokantno dobar miris
3

Modna kuća Calvin Klein je 1994. lansirala kultni CK One i njime potresla tržište parfema, a danas, 17 godina kasnije kreirala je najnovijeg nasljednika CK One Shock

Modna kuća Calvin Klein je 1994. lansirala kultni CK One i njime potresla tržište parfema i toaletnih voda, a danas, 17 godina kasnije kreirala je njegovog najnovijeg nasljednika CK One Shock - miris nove generacije. CK One je oduvijek bio poznat kao zajednički miris za nju i njega, ali CK One Shock čini korak dalje: umjesto uniseks mirisa, sada su dostupni muški i ženski miris koji su naoštreni, seksi i impulzivni.

CK One Shock i dalje zadržava prepoznatljiv oblik bočice i loga koji su nadograđeni kako bi osvojili nove generacije. Bočica ženske toaletne vode je lakirano bijela s graffiti natpisom u ružičastoj boji, dok je muška crne boje sa zelenim natpisom. Usprkos tome što se radi o djelomice promijenjenom dizajnu, on i dalje odražava svježinu i impulzivnost karakterističnu za Calvin Klein. Dok je CK One iz 1994. bio uniseks miris namijenjen njemu i njoj, cool i svjež, casual i nenametljiv, CK One Shock je, dizajniran prema potrebama nove generacije, naoštren i seksi, modno napredan, mladenački te naglašava individualnost pošto postoje posebno dizajnirane linije za ženu i muškarca.

Miris za nju je toaletna voda čije se gornje note sastoje od cvijeta strasti, božura i cvijeta ukrasnog maka, dok srce mirisa sačinjavaju tekuća čokolada, kupine narcise i jasmin. Baza ženskog mirisa sastavljena je od vanilije, pačulija i ambre.

Muška toaletna voda odiše svježim krastavcem, klementinom i lavandom u gornjim notama te osmantusom, crnim paprom, bosiljkom i kardamonom u srcu parfema. Bazne note muškog CK One Shock su duhan, ambrein, mošus i pačuli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ženska CK One Shock linija obuhvaća eau de toilette miris u pakiranjima od 50 (289 kn), 100 (399 kn) i 200 mililitara (559 kn) te losion za tijelo (150 ml, 209 kn) i gel za tuširanje (150 ml, 189 kn). Muška linija se sastoji također od eau de toilette mirisa u bočicama od 50(289 kn), 100 (399 kn) i 200 mililitara (559 kn), dezodoransa u sticku (75 grama, 149 kn) i gela za tuširanje (150 ml, 189 kn).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...
POTRAGA ZA DANKOM (2)

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...