Obavijesti

News

Komentari 278

Ubio bivšu curu (17) i njenog dečka (18) pa si pucao u glavu

Ubio bivšu curu (17) i njenog dečka (18) pa si pucao u glavu
6

Muškarac (30) je s više hitaca ubio bivšu curu (17) i njenog dečka (18) zbog ljubomore. Pucao je i sebi u glavu te je s teškim ozljedama prevezen u bolnicu

VIDEO

Dubravko D. (30) ubio je bivšu djevojku (17) i njezina dečka (18) u zagrebačkom Markuševcu u četvrtak u 12.40 sati. Navodno se nije mogao pomiriti s prekidom veze ni s time da njegova bivša djevojka ljubi njegova najboljeg prijatelja.

Razočaran i pomahnitao došao je do kuće Josipa Š. u Dotrščinskoj ulici. Nakon kratke preprike ubio ga je s četiri hica. Prestravljenu Teu P. zatim je zgrabio i odvukao u obližnji šumarak. Djevojka ga je preklinjala za život, no nije ga uspjela urazumjeti. I u nju je ispalio nekoliko hitaca. Ne zna se je li tek tad shvatio što je učinio ili je i to bio dio njegova sumanutog plana pa je i sebi u glavu ispalio hitac. U teškom stanju prevezli su ga u KB Dubravu, gdje se liječnici bore za njegov život.

Kako neslužbeno doznajemo, ubojica je bio ljubomoran na Teu i novog dečka. Tea i Josip žive u istom naselju. Ona je išla u frizersku školu, a on u prometnu. Josip ima stariju sestru i mlađeg brata, no ne zna se je li itko od Josipove obitelji bio kod kuće u vrijeme ubojstava.

Susjedi svjedoče da su Tea i Josip bili krasni mladi ljudi, uvijek bi pristojno pozdravljali i ni s kim nisu bili u sukobu. Susjedi su znali da je bila u vezi s Dubravkom, no kažu da su prekinuli i od tad je s Josipom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Znala sam ubojicu. Uvijek je djelovao smireno. Nikad mi ne bi palo na pamet da bi mogao učiniti nešto tako strašno - ispričala je Teina prijateljica, koja je još bila u šoku. Jedan od susjeda kazao nam je da su često znali vidjeti ubojicu kako kombijem prolazi ispred Josipove kuće.

- Tad mi to ništa nije značilo, ali kad sam čuo za ubojstvo, odmah sam se toga sjetio. Sigurno je bio ljubomoran - rekao je i dodao da je malo prije 13 sati čuo prvo četiri hica, a zatim još jedan. Dubravko studira i rodom je iz Like. Neslužbeno doznajemo da nije kažnjavan i da Tea nikad nije prijavila da joj netko prijeti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 278
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)