Obavijesti

Dječji svijet u šarenim bojama: Preuređenje vrtića "Sesvete"

Dječji svijet u šarenim bojama: Preuređenje vrtića "Sesvete"
1

Pevec i JUB u suradnji s Klokanicom i ove godine uređuju dječje vrtiće. Projektom “Dječji svijet u šarenim bojama”, 29. travnja prvi makeover će doživjeti Dječji vrtić “Sesvete"

PREUREĐENJE DJEČJEG VRTIĆA “SESVETE”!

Pevec i JUB u suradnji s Klokanicom i ove godine uređuju dječje vrtiće. Projektom “Dječji svijet u šarenim bojama”, 29. travnja prvi makeover će doživjeti Dječji vrtić “Sesvete”. Nakon toga slijede prijave za sljedeće preuređenje.

Prvi vrtić nove sezone projketa Dječji svijet u šarenim bojama koji će 29. travnja biti preuređen je Dječji vrtić 'Sesvete'. 

Akciju preuređenja vodi popularna voditeljica Marijana Batinić, a djecu će zabaviti, rasplesati i raspjevati umjetnik Boris Hrepić. Djelatnici vrtića, roditelji i partneri projekta toga će dana pomoći zasaditi Eko povrtnjak prepun šarenog povrća, budući da ovaj vrtić ima status Eko vrtića. Za užinu mališana pobrinuli su se Mlinar i poznati kuhar Branko Ognjenović. 

Osim sadnje, zdrave zakuske i igre, održat će se i akcija preuređenja vrtića. Najljepšim JUB bojama osvježit će se sprave za igranje i neugledne zidove. Potrgane klupice biti će obnovljene, a fasada vrtića oslikana.

Nakon prve akcije kreću prijave za sljedeće preuređenje vrtića. Posjetitelji Klokanice će moći prijaviti svoj vrtić slanjem fotografije i pojašnjenja zašto je tom vrtiću potrebno preuređenje. Žiri će odabrati 6 finalista, a čitatelji Klokanice odlučiti će koji vrtić osvaja ‘makeover’!

DJETINJSTVO U LJEPŠIM BOJAMA

Tvrtka JUB vodeći je proizvođač boja, lakova i fasada u regiji i ove godine slavi 140 godina postojanja. Ovu veliku obljetnicu odlučili su proslaviti uz najmlađe te na taj način pokazati da brinu o budućim generacijama. 

Iz Peveca su poručili: “Svaki napor, aktivnost i dodatan angažman koji uložimo u najmlađe naš je siguran zalog za budućnost i višestruko će se isplatiti. Kao društveno odgovornoj kompaniji želja nam je da sva djeca rastu u veselom i zdravom okruženju."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti