Obavijesti

Doživite čarobno Megabon putovanje do Palma de Mallorce

Doživite čarobno Megabon putovanje do Palma de Mallorce
7

Čarobno Megabon sedmodnevno putovanje u europsku Floridu za 2 osobe, s uključenim kartama iz Graza do Palma de Mallorce i nazad, te boravak u vrhunskom hotelu s 4 zvjezdice s doručkom

Čarobno Megabon sedmodnevno putovanje u europsku Floridu za 2 osobe, s uključenim kartama iz Graza do Palma de Mallorce i nazad,  te boravak u vrhunskom  hotelu s 4 zvjezdice s doručkom – savršen plan za proljeće i rano ljeto 2014. Ako volite sitni pijesak, prekrasne plaže, egzotične uvale, toplo more i prelijepu prirodu, tada je ova Megabon ponuda napravljena baš za Vas!

Otok Mallorca je destinacija iz snova. Krase ga neokrnjena priroda i super klima, i prepun je predivnih plaža i slatkih uvalica, posebno na njegovoj istočnoj i jugoistočnoj strani. Oduševiti će parove i društva koja traže zabavu i dobar provod pod suncem, ali i mlade obitelji te umirovljenike  - u proljeće i rano ljeto kada nema pretjeranih gužvi, svatko se može pronaći u ovom biseru.

Čuvena turistička mjesta nalaze se na jugu otoka, u uvali Palma, a posebno se ističe Palma de Mallorca sa svojim uzbudljivim noćnim životom. Palma de Mallorca, glavni i najvažniji grad, mondeno je mjesto s brojnim vilama i hotelima. No skriva i dašak prošlih vremena kojeg ćete otkriti šetajući uskim ulicama starog grada, Marinelanda, ili ako skoknete do gotičke katedrale La Seu ili prekrasnog dvorca Castell de Bellver.

Hotel koji dobivate u Megabon paketu još je jedna stranica prekrasne priče o ovom raju na zemlji. AC Hotel Ciutat de Palma je smješten samo 50 metara od šetnjice te nekoliko minuta od plaže, muzeja Esbaluard Museum, palače Almudaina i najboljih golf terena u Europi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vrhunska lokacija čini AC Hotel Ciutat de Palma strateškom lokacijom grada, idealnom za poslovne sastanke ili privatna okupljanja u Palma de Mallorci. Odlikuje se udobnim i vrhunski dizajniranim sobama, koje razmaze svakog gosta, prigodnim i za pušače i nepušače. Gosti mogu nesmetano uživati u besplatnom Wi-Fi internetu a mogu koristiti i dodatne hotelske usluge kao što su sef na recepciji, restoran te otvorena terasa.

Ovaj super hotelski paket možete provjeriti na www.megabon.eu i napokon izbjeći gužvu na plažama i nepodnošljivu vrućinu ispod suncobrana. Otok Mallorca ima sve što vam je potrebno za istinski odmor i opuštanje: prekrasne hotele, kilometre predivnih pješčanih plaža, ljubazne domaćine, odličnu gastronomsku ponudu, uzbudljiv noćni život. Pravi raj na zemlji. Zašto čekati?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1