Obavijesti

Franck pobjednik natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva

Franck pobjednik natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva
2

U Zagrebu je završeno dvodnevno natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva tzv. Case Study Competition (CSC) u organizaciji hrvatskog Alumni kluba IEDC-Poslovne škole Bled

Nakon finalnih prezentacija timova, vođa natjecanja prof. Nenad Filipović, akademski direktor na IEDC-Poslovnoj školi Bled, proglasio je, da je tim iz Francka, kojeg su predstavljali Domagoj Madić, Damir Priseker, Emina Rakarić, Ivana Prstec, Ines Umičević i Iva Verson, najbolje riješio zadani poslovni izazov.

Tema ovogodišnjeg natjecanja kojeg hrvatski IEDC Alumni klub organizira već 7. godinu za redom, bila je "Strategija". Poslovni slučaj odabrao je IEDC Alumni klub Hrvatska u suradnji s IEDC-Poslovnom školom Bled. Sedam timova iz vodećih hrvatskih tvrtki nakon dva dana timskog rada svoja rješenja predstavilo je pred profesorom i stručnim žirijem sastavljenim od predstavnika IEDC Alumni kluba Hrvatska, koji su odlučili, da je tim Franck najbolje riješio zadani poslovni izazov.

„Ova dva dana bila su neprocjenljiva, prvenstveno iz razloga što nam je ovo omogućilo da radimo na rješavanju poslovnog slučaja, na kojem smo morali uskladiti različita razmišljanja, različite ličnosti i doći do rješenja, koje nas je na kraju dovelo do pobjede. Uživali smo, umorni smo, ali veselimo se što smo dobili ovu nagradu i daljnju priliku za edukaciju“, naglasili su članovi pobjedničkog tima Franck.

„Izuzetno smo zadovoljni s motivacijom i angažiranošću svih timova. Pokazali su vrlo dobro kvaliteto, iako je bilo primjer, kojeg su rješavali, izuzetno zahtjevan. Došli su sa puno inovativnih ideja, sa vrlo odlučnim pristupom i sposobnošću uvjeravanja. Nije bilo lako odlučiti o pobjedniku. Drago mi je, da u tom mlađem segmentu menedžerskog kadra u Hrvatskim poduzećima postoji izuzetno dobar potencijal. A kroz natjecanje i timovi su dobili priliku, da vide, kako treba razmišljati strateški“, ističe prof. Nenad Filipović, akademski direktor na IEDC-Poslovnoj školi Bled.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Franck sustavno ulaže u vještine i znanja svojih zaposlenika te im redovito omogućava prilike za daljnji rast i razvoj kao što je sudjelovanje u natjecanju koje organizira IEDC Alumni klub Hrvatska.

Hrvatski pobjednički tim će od strane IEDC-Poslovne škole Bled dobiti tri dana na "elective course"u MBA razredu u rujnu 2014.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje