Obavijesti

Viral

Komentari 0

Astral i 24sata te vode na Sajmove zdravog življenja!

Astral i 24sata te vode na Sajmove zdravog življenja!
4

Od 29.9. u 13 sati do 30.9. u 11 sati odgovorite na nagradno pitanje jer 5 najkreativnijh ogovora nagrađujemo jednodnevnim ulaznicama za dvoje za Sajmove zdravog življenja!

VIDEO

Ponovno s vama, ali po prvi puta pod zajedničkim nazivom predstavljamo Sajmove zdravog življenja!

Program predavanja, seminara, kongresa, prezentacija, radionica, okruglih stolova i dugih oblika programa edukacije ukupno će trajati čak 270 sati, a održavat će se na osam lokacija kroz sva četiri dana trajanja sajmova.

Vrijedno vaše pažnje su predavanja na temu Snaga Žene i kako osvijestiti vlastitu snagu da postanemo vrhunski manager Života ili Kako za(voljeti) sebe. Vera Čudina uči nas da je iz svake krize u životu izlaz moguć, a Keith Sherwood o tajnama iscjeljivanja i samorealizaciji.

Život je igra, ali često prepreke u životu učine ga manje zabavnim, a kako ga učiniti jednostavnijim možete saznati na predavanju Kako kreirati život s lakoćom. Predavač iz Damanhur Italija približit će nam kako doći u kontakt sa sinkronicitetom

Više sati programa posvećeno je biodinamičkoj proizvodnji hrane kao i predstavljanju OPG-ova koji uzgajaju hranu na ovaj način. Tema medicinske konoplje zavladala je medijskim prostorom i sustavno raste zanimanje za tu biljku, a na K(r)onoplji stručnjaci već nekoliko godina osvještavaju javnost o pozitivnom učinku konoplje na zdravlje.

Puno pažnje posvećeno je edukaciji pa očekujte radionice ayurvedske kuhinje i izrade prirodne kozmetike, NLP radionice, tehnike disanja i meditacije, Dahom do iscjeljenja, radionice pjevanja, Svjetlost i zvuk, Zvučne kupke, Gong Puja, Kundalini, Shakti i Ashtanga joga, Aikido dok će šumski kuhar Anton Rudan kuhati sa samoniklim biljem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Subota popodne rezervirana je za Na rubu znanosti s Krešimirom Mišakom, a zatim se možete uputiti na koncert Tribal Jam Orchestra.

Također, organiziran je cijeli niz predavanja za sve koji se bave pčelarstvom s temama poput kakva je budućnost pčela i pčelarstva, utjecaj klimatskih promjena i izazovi suvremenog pčelarstva i ostale stručne teme.Osim edukativnog i stručnog dijela sajam nudi Kušaonicu meda i Izložbu stare pčelarske opreme.

Saznajte više o Sajmovima zdravog življenja.

Želite li posjetiti Sajmove zdravog življenja? Od 29.9. u 13 sati do 30.9. u 11 sati odgovorite na nagradno pitanje jer 5 najkreativnijh ogovora nagrađujemo jednodnevnim ulaznicama za dvoje za Sajmove zdravog življenja!

Fill out my online form.

Dobitnike objavljujemo 30.9. nakon 11 sati.

Pročitjte pravila nagradnog natječaja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković