Obavijesti

Viral

Komentari 55

Bizarno: Gigantski 'Moby Dick' na kamionu izazvao je paniku

Bizarno: Gigantski 'Moby Dick' na kamionu izazvao je paniku
1

Stanovnike belgijskog grada Liegea u srijedu je šokirao jedan od najbizarnijih prizora koji su ikada vidjeli u svom gradu - kita koji je uzrokovao prometne zastoje

VIDEO

Ulješura tj. spermokit je sisavac iz reda kitova koji može narasti do 18 metara dužine i težine od 50 tona. To je ujedno i najveća životinja sa zubima na Zemlji i nije neobično kada ga se sretne u oceanu. No, kada ga sretnete u prometnoj gužvi, e onda se možete zabrinuti za svoje mentalno zdravlje. 

No, upravo se to dogodilo brojnim stanovnicima Liegea, grada u Belgiji. Naime, mnogi su fotografirali i na društvenim mrežama podijelili prizor beživotne ulješure koju su transportirali na prikolici kamiona. 

Imgur

Neke je prizor oduševio, no neke i prestrašio. No, za to zaista nije bilo razloga jer su kita naime transportirali u - kazalište. Gigantska ulješura tamo će biti dio scenografije u predstavi 'Moby Dick'

Théâtre De Liège

Mnogi su bili skeptični - kako je moguće da se ogromni kit prevozi u prometu, a povezan je sa samo tri trake? I bili su u pravu. Naime, u pitanju je umjetni kit koji je u svojem studiju napravio nepoznati umjetnik. Osim što je to napravio odlično, pozornost koju je izazvao na društvenim mrežama sigurno je napravila mnogo za promociju same predstave.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.