Obavijesti

Viral

Komentari 24

Body builderi koji su svoja tijela unakazili steroidima

Body builderi koji su svoja tijela unakazili steroidima
7

Steroidi su često prisutni kod body buildera, iako se zna da su opasni po život. Pogledajte neke od nabizarnijih ljudi koji su unakazili tijela steroidima

VIDEO

Svatko tko koristi steroide ili je o tome razmišljao treba samo pogledati ove slike bodybuildera čija su tijela uništena pretjeranom uporabom steroida. Od nekoliko milijuna sportaša koji uzimaju steroide, procjenjuje se da njih 90 posto to čini pogrešno i bez savjetovanja s liječnikom. Zbog pretjeranih doza steroida unakazuju svoja tijela, a nerijetko zbog toga završe tragično. Gregg Valentino je jedan od najkontroverznijih, a opet najpopularnijih bodybuildera u svijetu. Počeo se time baviti kao 13-godišnjak. Nakon nekog vremena krenuo je eksperimentirati sa steroidima. Vlasnik je najvećih bicepsa u svijetu od čak 72 cm. Nakon što je godinama ubrizgavao steroide bicepsi su mu jednostavno 'eksplodirali' što je objasnio u videu. Dobio je infekciju izazvanu pretjeranom uporabom steroida. Znao je da ima velikih problema. Odlučio se sam operirati što naravno nije uspjelo. Htio si je izvući krv iz bicepsa i priznao je da je to bilo jako glupo. Nakon 20 minuta morao je hitno u bolnicu na operaciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.