Obavijesti

Viral

Komentari 68

Boli za gledati: Ovako izgleda kad 'zdrobe' 1,7 milijuna kuna

Boli za gledati: Ovako izgleda kad 'zdrobe' 1,7 milijuna kuna
1

Velika Britanija: Policija je zaplijenila automobil vrijedan oko 200.000 funti jer su posumnjali da je ukraden. Vlasnik tvrdi da to nije istina i da je morao puno štedjeti da si kupi Ferrari

VIDEO

Britanska policija je milijunašu Zahidu Khanu (31) zaplijenila skupocjeni automobil u travnju prošle godine u Birminghamu.

Policija je posumnjala da ja Ferrari 458 Spider vrijedan oko 200.000 funti (oko 1,7 milijuna kuna) ukraden jer Khan nije imao njegove papire

Rekao je da je automobil kupio na aukciji putem posrednika te da će im "papire" naknadno dostaviti, prenosi Autostart.

Khan tvrdi da to nije istina i da je automobil sam kupio. Kaže da je u ožujku bio na sudu zbog prijašnjih optužbi svojih najmoprimaca i da se tada dovezao Ferrarijem. No 5. travnja su ga zaustavili i oduzeli mu auto.

Na sudu je saznao da su policiji već odobrili da ga unište jer nije prikladan za cestu i nema valjano osiguranje. Khan je objavio video uništenja automobila na Facebooku.

- Ovo je moj Ferrari koji je policija nezakonito zdrobila. Trebalo im je godinu dana da objave video, baš se pitam zašto - napisao je. 

- Moj je automobil bio osiguran. Dogovorili smo se da idemo na sud, a policija je meni iza leđa nekoliko dana prije ročišta otišla na sud i dogovorila tamo da se automobil uništi. On je za mene i moju obitelj imao sentimentalnu vrijednost. Mi plaćamo poreze, a djelatnici u državnim službama se tako odnose prema nama - ogorčen je Khan.

Glasnogovornik policije kaže da su automobil morali uništiti jer nije bio osiguran i imao je kategoriju B što znači da je vozilo znatno oštećeno iako se neki dijelovi mogu spasiti, piše Daily Mail. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.
GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!