Obavijesti

Viral

Komentari 0

Budi.IN i Collegium te vode u Grčku! Sudjeluj u natječaju!

Budi.IN i Collegium te vode u Grčku! Sudjeluj u natječaju!
3

Bilo da ste apsolventice ili ne, ako niste bile na svome apsolventskome putovanju, sad je idealna prilika. Sudjelujte u natječaju i osvojite put u Grčku na provod života!

VIDEO

Collegium Apsolventska putovanja donose ludi provod, mnogo neprospavanih noći i sjećanje na putovanje koje ćete pamtiti cijeli život! Iz tog razloga Budi.IN i Collegium vas nagrađuju putovanjem u Grčku!

Što možete osvojiti?

Putovanje za sebe i prijateljicu u Grčku u periodu od 27. rujna do 5. listopada (put i smještaj).

Kako do nagrade?

U periodu od 18. rujna u komentare ispod članka na portalu Budi.IN napišite zašto baš vi i vaša prijateljica zaslužujete otputovati u Grčku na apsolventsko. 

Komentirati možete do 23. rujna do 11 sati, a ime sretnog dobitka bit će objavljeno 23. rujna tijekom dana na portalu Budi.IN.

Pravila natječaja pogledajte ovdje.

O Collegium Apsolventskim putovanjima

Collegium Apsolventska putovanja donose ludi provod, mnogo neprospavanih noći i putovanje koje ćete pamtiti cijeli život. Česte izjave studenata koji su bili na apsolventskom putovanju u organizaciji Collegiuma su: "Najbolji dani mog života, putovanje koje neću nikada zaboraviti, jedva čekam drugu godinu...." To je definitivno najveće i najbolje studentsko putovanje godine, a više informacija potražite ovdje.

Collegium je također brend kad se radi o događajima i festivalima elektronske glazbe te je i u toj domeni jedini pružatelj usluga takvog tipa u Hrvatskoj. Festivali koje organiziraju su: Hideout, Ultra Europe, Fresh Island, Spring Break, Barrakud, Sonus te Unknown, a koji svake godine ugošćuju desetak tisuća putnika iz cijelog svijeta. Svaki od navedenih festivala dovodi vrhunska glazbena imena koja garantiraju izvrstan provod za sve ljubitelje elektronske glazbe. Osim navedenih projekta tu su još i Trip 'n 'Fun koji organizira studentska putovanja nekoliko puta godišnje u obližnje atraktivne destinacije te mnogi Novogodišnji aranžmani i KnockOutSnoeFestival za mlade u Francuskoj i destinacijama diljem Europe u već prepoznatljivom stilu Collegium putovanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi
Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!
RETRIEVER WEEKEND

Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!

U prostranom parku Osnovne škole Eugena Kvaternika, osim specijalnih izložbi retrievera iz cijelog svijeta, bit će predstavljeni i psi za traženje droge i eksploziva. spasilački i potražni psi te terapijski i psi pomagači