Viral

Komentari 25

Cijeli život ste pogrešno koristili vrećicu za poklone? Pogledajte brzi trik koji je zaludio internet

Cijeli život ste pogrešno koristili vrećicu za poklone? Pogledajte brzi trik koji je zaludio internet

Tiktokerica tvrdi da ima jednostavno i brzo rješenje za zamatanje poklona, a sve uz pomoć jedne ukrasne vrećice i minutu strpljenja

Zamatanje poklona zasigurno nije najjednostavniji zadatak, od upletenosti u ljepljivu mrežu selotejpa do provlačenja kroz role i role papira za zamatanje, to je posao u kojem rijetki uživaju.

No, tiktokerica Ksenia Senn podijelila je sa svojim pratiteljima jedan jednostavan trik, za koji vam je potrebna jedna ukrasna vrećica, a garantira da će primatelj poklona ostati iznenađen.

- Uzmite kraj svake vezice na vrećici i provucite ga kroz rupu na suprotnoj strani, kao što vidite u videu. Kada ste to napravili, samo trebate povući vezice na svakoj strani kako biste zatvorili vrećicu - rekla je dok je u videu demonstrirala svoj trik.

Njezine vrećice imale su graničnike na krajevima vezica pa je stoga cijeli postupak bio još i jednostavniji.

Video je postao viralan na društvenim mrežama, s više od 700.000 pregleda na TikToku.

Mnogi su joj se zahvaljivali, jer im nikada nije palo na pamet da bi mogli tako nešto napraviti, a neki su čak u šali rekli i kako na TikToku uče više nego u školi. Bilo je i onih koji su u komentarima začuđeni kako ljudi za to nisu još uvijek čuli.