Viral

Komentari 70

Čistačicu šef ponižavao, dala je otkaz i ostavila pismo koje će ga zaboljeti više od bilo koje tužbe

Čistačicu šef ponižavao, dala je otkaz i ostavila pismo koje će ga zaboljeti više od bilo koje tužbe

Pismo je ubrzo postalo viralni hit na internetu, a podijelila ga je njezina kći uz poruku: 'Zbog ovoga volim svoju majku. Radila je kao čistačica 35 godina i danas je odlučila stati na kraj groznom poslodavcu'

Britanka koja je 35 godina radila kao čistačica, dala je otkaz i pustila pismo u kojem optužuje šefa za maltretiranje.

Kako prenosi The Mirror, žena, koja je odlučila ostati anonimna, odlučila se suprotstaviti svom poslodavcu i u oproštajnom pismu napisala kako više nije mogla trpjeti njegovo ponižavanje i maltretiranje. 

Pismo je ubrzo postalo viralni hit na društvenim mrežama, a podijelila ga je njezina kći uz prigodnu poruku. 

- Zbog ovoga volim svoju majku. Radila je kao čistačica 35 godina i danas je odlučila stati na kraj groznom poslodavcu i svima pokazati tko je on zapravo. Uživaj u mirovini - napisala je njezina kćer.

- Pozdrav moje dame, sutra će biti moj zadnji radni dan u HSBC. Pripremila sam materijale za čišćenje za kolegicu koja će me zamijeniti. Dala sam otkaz mom poslodavcu koji me u svom uredu ponizio i vrijeđao. Ovo je samo odraz tvog karaktera. Želim da zapamtite sljedeće: U svijetu u kojem možete biti bilo tko, molim vas budite pristojni prema drugima - napisala je u pismo čistačica.

Više od 135 tisuća ljudi lajkalo je njezinu objavu, a mnogi su podijelili slična iskustva.

- Bravo za nju! Moj tata je 30 godina radio kao domar u školi i trpio poniženja od drugih kolega - komentirala je jedna žena.

- Odgojena sam u obitelji u kojoj su me učili da je svaki posao vrijedan poštovanja. Bio netko čistač ili vlasnik nekog poduzeća, svejedno, svi su oni jednako vrijedni i zaslužuju biti tretirani s poštovanjem. Bravo za tvoju mamu! - komentirala je druga žena.