Obavijesti

Viral

Komentari 0

Darujemo ulaznice za koncert najboljih klapa u Zagrebu

Darujemo ulaznice za koncert najboljih klapa u Zagrebu
4

U nagradnom natječaju koji traje do 10. svibnja u 11:00 poklanjamo pet puta po dvije ulaznice za koncert najboljih hrvatskih klapa koji će se održati 16. svibnja u Zagrebu

VIDEO

U srijedu, 16. svibnja u Domu sportova u Zagrebu održat će se koncert najboljih hrvatskih klapa. Za vas smo osigurali pet puta po dvije ulaznice koje možete osvojiti do 10. svibnja u 11:00 sati. Sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac koji se nalazi OVDJE i pričekati objavu dobitnika 10. svibnja u podrubrici Nagradne igre. Ulaznice osvaja svaki dvadeseti prijavljeni čitatelj. 

Klapska revolucija u Hrvatskoj

Prije desetak godina, nitko nije mogao predvidjeti da će izvorna dalmatinska klapska "pisma" i njene obrade postati hrvatski glazbeni brand. Klapsku revoluciju je povela klapa Cambi krajem devedesetih godina, a potom su uslijedili veliki hitovi klape Masline i Tomislava Bralića & klape Intrade. Neponovljiva ljepota naše Dalmacije iznjedrila je vrhunski glazbeni izričaj koji svojom kvalitetom odabranih tekstova glazbene forme, polako i sigurno zauzima sam vrh glazbenog stvaralaštva u Hrvata.

Klape su prošle velik put od Rijeke, Pule, Zagreba, Varaždina, Daruvara, Splita, Zadra, Dubrovnika i još mnogih mjesta i gradova u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, da bi se opet vratile u Zagreb. "Zapivat" će opet Zagrepčani, klape i njihovi gosti 16. svibnja u zagrebačkom Domu sportova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Domu sportova Zagrepčani će imati priliku čuti Tomislava Bralića & klapu Intrade, klapu Cambi, klapu Maslina, klapu Sv. Juraj-HRM i klapu Kampanel uz  Vinka Cocu, Lidiju Bačić i Ivanu Radovniković. Kroz ovu prekrasnu glazbenu priču vodit će nas legendarni voditelj Oliver Mlakar i tako toj večeri dati poseban pečat. 

Dođite, poslušajte i pogledajte i sigurno ćete zauvijek ostati vezani za dobru klapsku pjesmu. Interes za koncert je velik, a ukoliko ne osvojite ulaznice na našoj nagradnoj igri potražite ulaznice na sljedećim prodajnim mjestima: Cibona fun shop, Croatia Records – Bogovićeva 5, Integral – Pothodnik  i u sustavu Eventima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle