Obavijesti

Viral

Komentari 17

Dijeta za seks: Izgubila je pola svoje kilaže i nevinost

Dijeta za seks: Izgubila je pola svoje kilaže i nevinost
1

Očajna djevica, koja je imala 140 kilograma s 21 godinu, izgubila je više od polovice svoje težine na rigoroznoj dijeti kako bi izgubila svoju nevinost

VIDEO

Britanka Charlotte Royce iz Bristola imala je 21 godinu, 140 kilograma i silnu želju da prvi put u životu proba seks. Ali, partner kojega je upoznala na "slijepom sudaru" okrutno ju je odbio jer je bila debela. Krenula je na dijetu i izgubila 82 kilograma. Sada ima tri "zareza" na uzglavlju kreveta, a obožavatelje tjera od sebe.
- Sada sam privlačna muškarcima jer sam mršava. Takav je, na žalost, svijet u kojem živimo - rekla je 25-godišnja promotorica.
Charlotte su se kilogrami počeli gomilati nakon srednje škole. Sramežljiva debeljuca bojala se kako bi potencijalni partner reagirao vidjevši je golu. Utjehu je tražila u hrani, a večeri provodila pred televizorom. Prijateljica joj je dogovorila izlazak s nepoznatim muškarcem i nagovorila ju da ode.
- Vidio je moju sliku. Ali, tada sam imala manje kilograma. Ugledavši me, šokirao se - rekla je i dodala kako joj je drago jer je bio iskren rekao da voli mršavije djevojke.
Odlučila je krenuti na dijetu Cambridge. Na početku se osjećala vrlo slabo, ali u tri mjeseca izgubila je 28 kilograma. Zatim je krenula vježbati u teretani. S 23 godine i 63 kilograma vratila je izgubljeno samopouzdanje i počela ponovno izlaziti. Prije šest mjeseci konačno je izgubila nevinost s muškarcem kojeg je upoznala na odmoru s prijateljicama u Marbelli.
- Mislila sam da je bolje da to napravim s neznancem kojega više nikada neću vidjeti. Bojala sam da bi netko poznat mogao pričati okolo koliko sam neiskusna - rekla je dodajući koliko se iznenadila čuvši u krevetu kako ima lijepe grudi. Iako joj stalno prilaze muškarci, imala je samo dvojicu poslije njega.
- Brinem se da bi djevojke koje pročitaju moju priču mogle pomisliti kako ne možeš imati muškarca i previše kilograma. Ne kažem to. Ali, je istina - priznala je Charlotte koja sada ima samo 58 kilograma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu
Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!
RETRIEVER WEEKEND

Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!

U prostranom parku Osnovne škole Eugena Kvaternika, osim specijalnih izložbi retrievera iz cijelog svijeta, bit će predstavljeni i psi za traženje droge i eksploziva. spasilački i potražni psi te terapijski i psi pomagači