Obavijesti

Viral

Komentari 17

Dječak nestao prije 10 godina: Završio je u rukama pedofila?

Dječak nestao prije 10 godina: Završio je u rukama pedofila?
1

Otac je uvjeren da je Andrewa otela pedofilska banda. Dječak je zadnji put viđen na londonskoj željezničkoj postaji u rujnu 2007. Bio je jedan od najboljih učenika svoje generacije...

VIDEO

Prije gotovo deset godina, Andrew Gosden (14) iz engleskog Doncastera je nestao, a zadnji put je viđen na željezničkoj postaji King Cross u Londonu 14. rujna 2007. kako vadi novac iz bankomata s ruksakom na leđima. Njegov otac Kevin (51) i dan-danas vjeruje da je Andrewa otela banda pedofila, piše Daily Mail.

- To je jedna od onih misli o kojoj ne želite razmišljati, a svejedno vam prolazi kroz glavu. Bio je tako dobar dječak, vedrog duha i pun elana, priča Kevin, koji je u jednom trenutku došao do granice samoubojstva i nije bio u stanju odgajati stariju kćer Charlotte, koja danas ima 26 godina.

Andrew Gosden

- Kad je Andrew nestao, bio sam potpuno psihički rastrojen i nisam mogao ništa napraviti kako treba, nastavlja Kevin i kaže da su on i supruga Glenys mislili da je Andrew otišao u London na izlet, odnosno "proširiti vidike" i utažiti svoju želju za posjećivanjem muzeja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U trenutku dječakova nestanka, oba roditelja su radila kao govorni terapeuti, no Kevin je morao dati otkaz jer više nije bio radno sposoban. Andrew je bio jedan od najboljih učenika svoje generacije i dio vladina programa za mlade i talentirane učenike.

Nestao je osam dana nakon početka nove školske godine i zadnji put je viđen na snimka nadzornih kamera na londonskoj željezničkoj postaji King Cross. Nekoliko godina kasnije, nepoznati čovjek se navodno pojavio u policijskoj postaji u Doncasteru i tvrdio da ima informacije o Andrewovom nestanku. Budući da postaja taj dan nije radila, zamoljen je da dođe idući dan. Nikad se nije vratio u tu postaju.

Andrewov kompjuter je u više navrata pretražila policija i nikad nije našla ništa sumnjivo. Dječak je 100 funti, koje je dobio za blagdane i rođendan, ostavio kod kuće i nije uzeo ništa dodatne odjeće sa sobom. Njegov nestanak i danas ostaje veliki misterij.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

FOTO Konačno našli krivca za prometni krkljanac u Solinu! Ali kvako da se čovjek na njih ljuti?
'IMAJU PREDNOST'

FOTO Konačno našli krivca za prometni krkljanac u Solinu! Ali kvako da se čovjek na njih ljuti?

Uobičajene gužve u Solinu: Gužve u svim smjerovima, stoji u opisu fotografije na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode

VIDEO Hidrant usred staze u Koprivnici. Izvođač radova za 24sata: Pratili smo projekt!
'PREMJESTIT ĆEMO GA'

VIDEO Hidrant usred staze u Koprivnici. Izvođač radova za 24sata: Pratili smo projekt!

Iz turske firme Cengiz koja je glavni izvođač radova kažu kako su pratili glavnu projektnu dokumentaciju i zakonske građevinske dozvole. Ali i da će premjestiti hidrant uz stazu
Nevjerojatno: Na Svjetskoj izložbi pasa u Zagrebu moći će se vidjeti 102 dalmatinera!
JAČI OD DISNEYA

Nevjerojatno: Na Svjetskoj izložbi pasa u Zagrebu moći će se vidjeti 102 dalmatinera!

Krajem travnja na Zagrebačkom velesajmu bit će čak 252 zlatna retrivera i 235 francuskih buldoga, ali i neke ekstremno rijetke pasmine, poput anatolijskog sultanskog hrta, s kojim je lovio i Sulejman Veličanstveni!