Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
31 komentara

Djevojka je ljubila auto čak 50 sati pa su joj ga dali besplatno

SAD: Dilini Jayasuriya pobjednica je bizarnog natječaja u kojem je sudjelovalo 20 ljudi. Osvojila je novu KIA Optimu LX. Slična natjecanja su organizirana i prije

Foto: Facebook

Dilini Jayasuriya (30) iz Austina u Teksasu nedavno je osvojila novu  KIA Optimu LX. Vozilo je dobila nakon što ga je ljubila 50 sati. KIA natječaj je počeo u ponedjeljak ujutro, a u njemu je sudjelovalo 20 ljudi. Pravila su bila vrlo jasna. Zadnja osoba koja nakon 50 sati bude ljubila vozilo dobit će ga besplatno. Ako se dogodi da nakon 50 sati ostane više natjecatelja koji ljube vozilo, pobjednik se bira izvlačenjem. Natjecatelji su imali pauzu od deset minuta svaki sat tako da mogu otići na zahod ili popiti vode te se malo protegnuti. U ponedjeljak navečer već je petero natjecatelja odustalo ili su ih bili diskvalificirali zbog nepoštivanja pravila. U utorak popodne ostalo je 11 natjecatelja.

- Dobila sam mjehure na usnama - požalila se natjecateljica Alicia Giangiacomo (21). Jednom je natjecatelju nos jako pocrvenio. Neki su natjecatelji automobile ljubili zatvorenih očiju, a drugi su na uši stavili slušalice i slušali glazbu.

Nakon što je prošlo 50 sati ostalo je još sedmero natjecatelja.  Dilini Jayasuriya je imala sreće i njezino su ime izvukli. Ostali natjecatelji su dobili utješne nagrade odnosno karte za koncerte. Ovo nije prvo takvo neotjecanje. Kina je uvela slično natjecanje još 2007. godine. Ovo je natjecanje drugačije jer se prvi puta prenosilo uživo na Facebooku, piše OddityCentral. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message