Obavijesti

Viral

Komentari 0

Dobio kaznu pa dokazivao da mu 'kanta' ne ide toliko

Dobio kaznu pa dokazivao da mu 'kanta' ne ide toliko
1

Dale Lyle, 21-godišnjak iz Bristola, iznenadio se dobivši kaznu za prebrzu vožnju. Pisalo je da je vozio 157 km/h, ali zna da mu 'kanta' ne ide toliko

VIDEO

Britanac nije mogao vjerovati nakon što je otvorio 'čestitku' od policije. Pisalo je da je vozio 157 km/h, ali Britanac je znao da mu auto ne može toliko voziti jer bi se vjerojatno raspao. Odlučio je boriti se na sudu i dokazati da je greška u radaru koji je uslikao njegovu Hondu Civic staru 14 godina kako vozi 157 km/h. Na to je potrošio čak godinu dana. Prije nego je dobio kaznu, prodao je auto prijatelju. Odlučio ga je otkupiti od njega te je tada unajmio stručnjaka koji je vozio auto po testnoj stazi kako bi dokazao da ne može dostići brzinu koja piše u kazni. Uspio je u svom naumu jer je auto najviše došao do 136 km/h. Sud je prihvatio njegovu žalbu i oslobodio ga plaćanja kazne. Međutim, Dale je na dokazivanje nevinosti potrošio više od 10.000 kuna.
- Nakon što sam otvorio pismo u kojem je bila kazna nisam mogao vjerovati. Znao sam da tu nešto ne valja. To je mali auto i ne može tako juriti, a i star je više od 14 godina. Tražit ću od suda kompenzaciju jer sam potrošio puno novaca i slobodnog vremena kako bih dokazao da nisam kriv - rekao je Dale Lyle.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.