Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
52 komentara

Dokaz da smrt nije kraj puta? Pokojnik se ukazao liječnicima

Iako se dvojica liječnika uopće ne poznaju, obojica su imala isto iskustvo. Vidjeli su preminuloga okruženog svjetlom i ispruženih ruku. Djelovao im je sretno i smireno

52 komentara

Burkeu Aldridgeu (53), Amerikancu iz Lebanona, Tennesse, 2005. je dijagnosticiran posljednji stadij raka grla. Nažalost, više mu nije bilo pomoći i umro je samo tri tjedna kasnije. 

Na samrtničkoj je postelji obećao svojoj supruzi Faye da će pronaći način kako da joj se javi nakon smrti u čemu je, tako barem tvrde dvojica svjedoka, i uspio.

Onkolog Dr. Carl Willis i neurokirurg Dr. Arthur Cushman, liječnici koji su Aldridgeu pokušali pomoći i koji se međusobno ne poznaju, potvrdili su ispred kamera da su pokojnika vidjeli samo par sati nakon što je umro.

- Kada sam ga ugledao držao je ruke u zraku i bio je okružen svjetlom. Djelovao je sretno i smireno - ispričao je Cushman, a Willis kazao da je vidio gotovo identičan prizor.

Obojica su mišljenja da im je pokojnik na taj način htio poručiti da je sve u redu i da smrt ne treba doživljavati tragično, a supruga Faye pak vjeruje da se njen voljeni suprug odlučio na takav način 'javljanja' kako bi ljudi vjerovali da ukazanje nije izmišljotina.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message