Obavijesti

Viral

Komentari 0

Donosimo pravila 'Vodimo vas na Severinin koncert'

Donosimo pravila 'Vodimo vas na Severinin koncert'
1

Donosimo vam pravila nagradnog natječaja 'Vodimo vas na Severinin koncert' u Revelin klubu u kojemu možete osvojiti 5x2 ulaznice za koncert!

VIDEO

ORGANIZATOR

Natječaj „Osvoji ulaznice za Severinin koncert" raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb i Culture Club Revelin, (OIB: 19237930256),

 Svetog Dominika 3, 20000 Dubrovnik, uprava Ugostiteljski Obrt Afrika, Vetranićeva 3, 20000Dubrovnik

 (dalje: Organizatori) koji imaju sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traži pet dobitnika koji će osvojiti ulaznicu za sebe i pratnju na Severinin koncert u Culture klubu Revelin, raspisuje se u svrhu promocije portala 24sata.hr i jezici.24sata.hr. Nagradni natječaj traje od 16.05.2014. godine do 17.05.2014. godine na web adresi 24sata.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje:

5x2 ulaznice za koncert Severine 

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji ispune obrazac (Ime i prezime, Adresa, Grad, E-mail, Telefon, odgovor na nagradno pitanje) na 24sata.hr.

Prijavom na nagradni natječaj prihvaćaju se Pravila natječaja.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju u periodu između 16.05.2014. godine do 17.05.2014. godine nakon čega slijedi odabir najboljih komentara prema izboru Organizatora. Sedam najboljih komentara će biti proglašeni pobjedničkima i autori tih komentara osvajaju nagradu navedenu u članku Fond nagrada.

Dobitnici će biti objavljeni na web adresi 24sata.hr 19.05.2014 godine tijekom dana.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 10 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 10 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. Rok izrade i dostave nosiljki je 30 dana od poslane obavijesti o dobitku.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način