Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
28 komentara

Doveo je kući ljubavnika, supruga nema ništa protiv

Škot Graham Hanson (69) u braku je 40 godina. Slijepa supruga Margaret (67) oduvijek je znala da više voli muškarce. Ljubavnika je uselio u kuću

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
28 komentara

Umirovljeni škotski bolničar Graham Hanson (69) iz Galashielsa preselio je 21-godišnjeg ljubavnika Chrisa McLeara u kuću u kojoj  živi sa slijepom suprugom Margaret (67). Imao je njezin blagoslov.
- Margaret i Chris super su se slagali. Seksao sam se s njim u kući dok je ona spavala u prizemlju. Vjerujem da je ljudima to možda čudno, ali bili smo na katu dok je žena spavala. Nikada joj nismo nabijali našu vezu na lice - rekao je brižni suprug. Graham je upoznao i zaljubio se u Chrisa na sprovodu prije dvije godine. Prohodali su godinu dana kasnije jer je Chris bio uporan.
- Bila je to ljubav na prvi pogled. Chris je čovjek mog života. Volim ga - rekao je. Iako se Chris preselio kod Grahama prošle godine, priča se otkrila sada jer je Chris osuđen na 12 mjeseci uvjetno. U burnoj svađi udario je Grahama. Ne smije više ni priči njegovoj kući. Chrisov odvjetnik kaže kako je veza gotova dok se Graham nada kako će nakon isteka uvjeta početi vezu iz početka. Ne krivi ljubavnika za incident. Chris je postao dio njihove obitelji. Jedne večeri je 'pukao' i udario ga, ali Graham misli kako je samo mlad i zbunjen. Chris nije želio komentirati. Zna kako će ga mnogi osuđivati, ali on ne želi glumiti da je nešto što nije. Nikada nije imao aferu do Chrisa. Margaret, koja je oslijepila u svojim 50-im godinama zbog rijetkog genetskog nasljednog stanja, oduvijek je znala kako njezin suprug više voli muškarce. U braku su 40 godina.
- Uvijek smo bili iskreni jedna prema drugome. Razgovarali smo o razvodu, ali ja ne želim. Ne ostaviš nekoga nakon 40 godina. Strašno sam joj odan - rekao je Graham.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message