Obavijesti

Viral

Komentari 5

Facebook: Osvetio se curi objavivši njezine gole slike

Facebook: Osvetio se curi objavivši njezine gole slike
3

Britanac Martin Tickner (25) otvorio je lažni profil na socijalnoj mreži Facebook na ime Sarah Evans i postavio seksulano eksplicitne slike bivše cure

VIDEO

Martin je, nakon završetka četverogodišnje veze, iskoristio Sarahine slike za osvetu. Tvrdi da mu je ona poslala 16 slika, na kojima je ili potpuno gola ili u toplesu, a on ih je objavio jer je bio bijesan na nju. Srećom, prijatelji su je odmah obavijestili pa ih je maknula za manje od 24 sata. Nazvala je policiju, koja ga je privela zbog maltretiranja. Martin je već dobio službeno upozorenje da joj se ne približava, ali ga je ignorirao iako mu je jasno dala do znanja da ne želi komunicirati s njim. Voditelj firme koja radi s gumama, na policiji je poricao da se lažno predstavio na Facebooku, ali kasnije je priznao krivicu na sudu. Kažnjen je s 16 tjedana zatvora s rokom kušnje od 12 mjeseci. Narednih šest mjeseci, policija će ga kontrolirati te mora platiti 1250 kuna sudskih troškova. Dobio je, također, sudsku zabranu prilaska bivšoj djevojci, s kojom ima trogodišnju kćerku, naredne dvije godine. Ticker kaže da je sve "krenulo po zlu" kada ga je Sarah, prije dvije i pol godine, ostavila zbog draguljara.
- Bio sam očajan. Ali, ona voli bogataše - rekao je.
Našao je drugu djevojku i nije joj se više želio vratiti. Međutim, nakon što je Sarah prekinula s ljubavnikom, počela ga je opet zivkati. Poslala mu je oko tisuću SMS-ova u devet, deset mjeseci i inzistirala da trebaju biti obitelj, sviđalo se to njemu ili ne.
- U biti je ona maltretirala moju djevojku i mene, a ne ja nju. Žao mi je što sam napravio to sa slikama. Ali, iskreno, najviše mi je žao što sam je uopće upoznao - ogorčeno je rekao.
Dodaje da im seksualni život ionako nije bio ništa posebno, čak je bio dosadan te da je morao raditi ono što mu ona kaže.
- Puknuo sam. Ona nije tako nevina kao što se pretvara. U biti zastrašuje ljude - dodao je Ticker koji je želio ispričati svoju stranu priče dok Sarah nije željela komentirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Slavonska pseća oaza: 'Dolaze nam ljubimci iz cijele Europe. Čuvamo, treniramo i igramo se'
IMANJE ZA UŽIVANJE

Slavonska pseća oaza: 'Dolaze nam ljubimci iz cijele Europe. Čuvamo, treniramo i igramo se'

Plus+ Obitelj Janović iz Marinaca kraj Vinkovaca na svom imanju od 3000 metara četvornih brine od 20 pasa. Vlasnici ih ostavljaju na čuvanju, treningu, igranju

Sa svojim kućnim ljubimcima uživajte u ljepotama Zagreba!
PUTOVANJE S LJUBIMCIMA

Sa svojim kućnim ljubimcima uživajte u ljepotama Zagreba!

Specijalizirane web stranice pokrenula je Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ), gdje su na jednom mjestu objedinjene informacije vezane uz mogućnosti i obaveze za sve putnike s ljubimcima
Pravila nagradnog natječaja za pretplatnike "24sata te vodi u Lisinski"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja za pretplatnike "24sata te vodi u Lisinski"

Pretplatnici tiskanog izdanja 24sata će 23. travnja moći osvojiti ulaznice za za projekciju kultnog nijemog filma strave "Nosferatu" u Lisinskom.