Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
43 komentara

Fejs Sperminator: 12 žena zatrudnjelo sa zavodnikom

Žene, budite na oprezu! Ako je šarmer Dominic Baronet vaš Facebook prijatelj odmah ga izbrišite ili ćete ostati trudne u samo nekoliko klikova...

News Of The World
Foto: News Of The World

Facebook zavodnik Dominic Baronet (26), otac petero djece, dobio je nadimak Sperminator nakon što je 12 djevojaka zatrudnjelo s njim, dvije čak isti dan. Pet žena je abortiralo, a dvije su sada trudne.
- Stotinu milijuna spermija ušlo je u maternicu. Samo jedan te stvorio. Zbog toga si najbolja - napisao je zaluđenoj Kerry Martin (24) koja je trudna s njim.
Dominik, osuđeni diler, daleko je od idealnog oca.
- Na njegov Facebook profil trebalo bi napisati golemo upozorenje i prislino mu napraviti vazektomiju - kaže bijesna Kerry.
Otkrila je laž prateći događanja na njegovom profilu nakon što ju je ostavio zbog trudnoće. Vidjela je čestitke i saznala da je Stacy Jones (24), također, trudna s njim. Razgovarale su i ustanovile da su ostale trudne istu noć. Nakon što je vodio ljubav sa Stacy, rekao je da ide rano spavati i odjurio je kod Kerry.
- Vodili smo ljubav, ali nisam znala da je baš spavao s drugom ženom. Nadam se samo da se otuširao prije - rekla je Kerry.
Nije bio zadovoljan saznavši da su trudne. Obje je nagovarao na abortus i rekao im kako je već pet žena pobacilo i da ne želi imati više djece. Djevojke su sada odlučile razotkriti zavodnika kako više ni jednu ne bi prevario.
Britanac Baronet iz Telforda dobio je sina prije sedam godina. Ima kćer s Toni Durward. Sa sadašnjom djevojkom Hayley Armstong ima trogodišnjeg sina i još dvoje djece sa ženom koju je upoznao na internetu. Dok je bio u zatvoru otvorio je profil na popularnoj socijalnoj mreži preko mobitela koji je potajno imao kod sebe. Nakon izlaska bio je toliko uvježban da je slao poruke i bez gledanja u ekran. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message