Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Gastro.hr nagrađuje svoje čitatelje vrhunskim blenderima

Nagradna igra traje od 23. do 29. kolovoza. Uz jedinstven dizajn i vrhunske performanse ovaj KitchenAid blender ubrzo će postati vaš najbolji saveznik u kuhinji!

Gastro.hr pripremio je veliko iznenađenje za svoje čitatelje! Ako ste oduvijek htjeli imati vrhunski kućanski aparat za svakodnevno kuhanje uključite se i sudjelujte u našoj nagradnoj igri! Dvoje sretnih čitatelja nagrađujemo vrhunskim KitchenAid blenderom! Uključiti se možete do 29. kolovoza u 11h, a sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac i pričekati objave sretnih dobitnika! Svim zaljubljenicima u kuhanje ali i onima koji ne vole puno vremena provoditi nad štednjakom ovaj blender predstavlja savršenu pomoć u kućanstvu, stoga požurite! 

Svi detalji i obrazac za prijavu nalaze se OVDJE.

O nagradi

KitchenAid je originalni američki brand koji nastaje početkom 20. st. razvojem prvih pekarskih mješalica kruha, te prvih komercijalnih miksera i pomagala za pripremu hrane. Od tada je simbol za kvalitetu, inovaciju i dizajn medu ovakvim uređajima.

KitchenAid blender:
Blender je 1992. postao član obitelji KitchenAid Artisan linije. Odlikuje se vrlo snažnim motorom od 0.9 KS, te brzinom rotacije unutar vrča od 4000-11500 okretaja u minuti. Vrč je kapaciteta 1,5 l  sa označenim mjernim jedinicama na površini, kako bi se lakše odredio volumen sadržaja. Noževi su izrađeni od vrhunskog nehrđajučeg materijala i oblikovani kako bi se unutar vrča rotacijom obuhvatila sva hrana. Važno je napomenuti da osim pripravljanja raznih voćnih ili povrtnih napitaka, shakeova i kašica, u blenderu možemo pripravljati raznu dječju hranu, umake i kozmetičke pripravke poput maska za kosu, za lice, krema i slično. 

Svi detalji i obrazac za prijavu nalaze se OVDJE.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message