Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
75 komentara

Genijalni posao: Kvadrat stana je 3000 eura, ali je stup mukte

Širila se cestica Put Žnjana i trebao se izmjestiti stup, no nekome je to bilo previše posla pa je samo asfaltirao prostor oko njega, stavio malo fluorescentne boje na stupić i tu je bio kraj priče...

Foto: PIxsell
75 komentara

Nikad nismo vidjeli ovako nešto - smijali su se njemački turisti osvrćući se na stup od struje smješten na sredini ulice Put Žnjana u Splitu. I nisu jedni kojima je ovakvo rješenje bilo i urnebesno, ali i prilično zabrinjavajuće jer osim što je potporni betonski dio u dnu obojen u žuto, stup uopće nije obilježen reflektirajućim pločama pa tijekom noći i nije pretjerano uočljiv, a posebno jer ga na tom mjestu - ne očekujete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Put Žnjana inače je ulica u istočnom dijelu Splita, vrlo atraktivna lokacija iznad plaže. Tu se grade stanovi čiji su "kvadrati" itekako skupi, a mnogi su stanovi uređeni kao apartmani te puni turista. No, cesta koja prolazi tom četvrti je "seoska", grbava, puna rupa, uska toliko da se na pojedinim mjestima dva auta ne mogu mimoići, a parcele na kojima još nije ništa izgrađeno prilično zapuštene.

Foto: Tina Jokić/24sata

Stanari i vlasnici apartmana zadovoljni su što se cesta, bar u tih sto metara proširila, a proširena je kako bi nova zgrada imala uredan prilaz privatnom parkiralištu. I zaista, lijepo izgleda, uredno asfaltirano, samo što eto, stup od struje nije izmješten prije asfaltiranja pa ostao nasred ceste. Ovakvo prometno "rješenje" samo još jednom dokazuje koliko su gradske službe, cestari i HEP dobro koordinirani oko poslova na infrastrukturi.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message