Obavijesti

Viral

Komentari 80

Hrvati o najprljavijim turistima: Ono kad ti gost u apartmanu ostavi izmet zamotan u deki...

Hrvati o najprljavijim turistima: Ono kad ti gost u apartmanu ostavi izmet zamotan u deki...
1

Čovjek stvarno ponekad podbaci. Najviše Reddit-ora požalilo se na turiste koji ostavljaju upaljenu klimu s otvorenim prozorima, no bilo je i odvratnijih primjera...

VIDEO

Ljudi su svinje, barem imaju tendenciju da postanu, ako se zapuste. Ako im daš da to naprave u tuđoj štalici, nema boljeg recepta za propast.

'Nama se jedne godine netko olakšao, zamotao govno u deku i ostavio deku na vrhu ormara', napisao je jedan korisnik Reddita svoje neugodno iskustvo, navodeći druge da ispričaju što je najodvratnije što su im turisti ostavili nakon što su napustili apartman.

I tako su sve fekalije izašle na površinu i otkrile da čovjek stvarno ponekad podbaci. Najviše Reddit-ora požalilo se na turiste koji ostavljaju upaljenu klimu s otvorenim prozorima, no bilo je i odvratnijih primjera.

- Upaljenu klimu na najjače s otvorenim prozorima. Ili ovi jedni šta nisu ništa ostavili, al su ukrali. Nudili su pare za kornjaču čančaru. Rekli im da nećemo prodat i kad su sutradan išli ukrali su jednu - jedan je od komentara.

- Ako ne želite govna u vrećicama ne iznajmljujte Rusima. Njihovi odvodi su poznati po tome da su u ku**u i većina njih se*e u vrećice kod kuće, a u WC samo piša. Kod kuće te vrećice bacaju, a u apartmanima ih uredno ostave vama da ih se riješite jer je uključen i housekeeping u cijenu. Informacija je od cure koje je ljeti radila housekeeping u hotelima. Rusi redovno ostavljaju upakirana govna. Oni vam ne žele čepiti odvode, a vi ih još pljujete - piše drugi korisnik Reddita.

Državno, a smrdi: Stan u Puli je pun smeća, fekalija i truleži
Državno, a smrdi: Stan u Puli  je pun smeća, fekalija i truleži

- Baka mi se bavila iznajmljivanjem. Prije desetak godina odsjeo je kod nje gay par (muški). Ostavili su us*anu i krvavu posteljinu - piše treći.

Jedan iznajmljivač otkrio je kako mu je turist počeo razbijati sve po apartmanu, a priveli su ga zajedno sa suprugom.

- Imali smo situaciju da je žena morala zvati policiju zbog muža koji je malo više popio i počeo razbijati sve po apartmanu. Došla je policija, pritvorila ih i vratila ih skupa nazad od kud su došli. Na kraju se brižna žena morala voziti skupa s tim psihopatom i zaradio je pritvor u svojoj zemlji od par dana - napisao je.

Podstanari iz pakla: Izmet po zidu, urin im curi u stan ispod
Podstanari iz pakla: Izmet po zidu, urin im curi u stan ispod

- Ja sam ekskluzivno na Airbnbu tako da najgore što mi se dogodi je da nađem upaljenu klimu. Cura je jedne godine radila u hotelu s pet zvjezdica pa je u WC-u našla govno zamotano u kesi - još je jedna od reakcija.

- Indijci kuhaju rukom i sve začine grabe rukom tako da je soli bilo u papru, paprike u soli i ulja u oba ta začina. Na pod gdje su prolili hranu ostave ručnik. I tako... svi ručnici iskorišteni za pod. Curry miris kroz cili apartman jedno 3 tjedna iza njih se još čuje', 'Iskorištene šprice dopa', 'Speed' još su neki od komentara.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...