Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
7 komentara

Htio izbjeći uhićenje: Pijan je legao u lijes i pravio se mrtav!

Optužen je da je kršio mjere socijalnog distanciranja jer je pio sa svojim prijateljima, a pod utjecajem alkohola bio je i kad je uhićen. I ranije su ga njegovi sugrađani optuživali da korona virus ne doživljava ozbiljno

Foto: Policia Nacional del Peru
7 komentara

Gradonačelnik jednog peruanskog gradića 'pravio se mrtav' kada je policija došla po njega jer se tijekom izolacije opijao s prijateljima i time kršio propisane epidemiološke mjere.

Jamie Rolando Urbina Torres je 'spavao' u otvorenom lijesu s maskom na licu kada su policajci u ponedjeljak navečer došli u grad Tantara uhititi ga. Polica je na kraju i fotografirala njegov pokušaj glume.

POGLEDAJTE VIDEO:

Optužen je da je kršio mjere socijalnog distanciranja jer je pio sa svojim prijateljima, a pod utjecajem alkohola bio je i kad je uhićen.

I ranije su ga njegovi sugrađani optuživali da korona virus ne doživljava ozbiljno i da ne poduzima dovoljno mjera sigurnosti da zaštiti njihov gradić.

GRADONAČELNIK NOVIGRADA Kršio je mjere: 'Čemu kazna, izašao sam na deset minuta...'

Lokalno stanovništvo je u izolaciji 66 dana nakon što je Vlada donijela takvu odluku za cijelu državu. Tvrde da je gradonačelnik svega osam dana bio u izolaciji.

U Peruu je zabilježeno više od 100 tisuća slučajeva koronavirusa, a 3.024 osobe su preminule.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message