Obavijesti

Viral

Komentari 2

Igraj i osvoji: Sakupi 10 kupona i Toyota Aygo može biti tvoja

Igraj i osvoji: Sakupi 10 kupona i Toyota Aygo može biti tvoja

Od četvrtka, 12. rujna, do subote, 21. rujna, svaki dan u 24sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Izrezujte ih i na našu adresu pošaljite do srijede, 10. listopada 2019. i osvojite Toyotu Aygo

Od četvrtka kreće nova nagradna igra u kojoj uz kupone iz omiljenih novina i malo sreće možete osvojiti odličnu nagradu - novu Toyotu Aygo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Sjajni Aygo je okretan i spreman za pokret. Dojmljivog novog izgleda, privlačnog dizajna prednjeg kraja i izborom senzacionalnih boja, novi Aygo vam omogućuje da izrazite svoju osobnost. Opremljen je sustavom protiv blokiranja kotača (ABS), sustavom za nadzor stabilnosti vozila (VSC), za kontrolu proklizavanja pogonskih kotača (TRC) i za pomoć pri naglom kočenju (BA). Uz ukupnu dužinu od 3,45 metara i krugom okretanja od 10,2 metara, ni jedna cesta nije preuska ni jedno skretanje preoštro.

Od četvrtka, 12. rujna, do subote, 21. rujna, svaki dan u 24sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno deset kupona. U nedjelju, 22. rujna, i ponedjeljak, 23. rujna 2019. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji - kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 600, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra - Igraj i osvoji Toyotu Aygo. Nijedna pristigla kuverta koja u sebi sadrži 10 kupona, od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima pristigle na gore navedenu adresu do srijede, 10. listopada 2019., do 9 sati. Nagrada će se istog dana iza 10 sati javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika

PRAVILA KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA: 

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Igraj i osvoji Toyotu Aygo“, koja se održava u jednom kolu od 12. 9. do 23. 9. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, tako da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.