Obavijesti

Viral

Komentari 0

Igraj se s nama pa osvoji novi Alcatel 5 uz samo jedan kupon

Igraj se s nama  pa osvoji novi Alcatel 5 uz samo jedan kupon
1

LAKO DO NAGRADE Idemo dalje s našom nagradnom igrom, a već sutra očekuje vas kupon koji vam može donijeti odličnu nagradu, riječ je o mobitelu Alcatel 5 Smartphone

VIDEO

Sutra u tiskanom izdanju 24sata pronađite kupon koji vam može donijeti novu nagradu - mobitel Alcatel Smartphone.

Od ponedjeljka, 23. srpnja 2018., do srijede, 1. kolovoza 2018. godine, na dan odvijanja pojedinog nagradnoga kola, objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Mehanizmom sakupljanja kupona možete osvojiti glavnu nagradu, a sutra je to mobitel Alcatel 5 Smartphone. Sa sakupljenim jednim kuponom čitatelj može osvojiti glavnu nagradu u nagradnoj igri “Osvoji odlične nagrade uz samo 1 kupon”.

Na našim čitateljima je samo da nabave primjerak tiskanog izdanja 24sata te da pronađu nagradni kupon. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji, odnosno kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe jedan nagradni kupon, ispune ih traženim podacima (ime, prezime, kontakt) i pošalju na adresu:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sto trideset osmo kolo – p.p. 195 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Osvoji odlične nagrade uz samo 1 kupon – mobitel 1”.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje pristignu na navedenu adresu do četvrtka, 9. kolovoza 2018. godine, do 9 sati. Nagrada će se istog dana javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata, uz nadzor tročlane komisije, nakon 10 sati. Čitajte i dalje 24sata jer ubrzo vas očekuje novo nagradno kolo u kojem uz malo sreće možete osvojiti novu nagradu.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji odlične nagrade uz samo 1 kupon”, koja se održava u četiri kola, od 23. 7. do 1. 8., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (Ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem.

Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti, kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…