Obavijesti

Viral

Komentari 0

Influencericu izbole pješčane muhe dok se snimala na plaži: 'Još uvijek imam ožiljke i rane'

Chelsie Gold (25) bila je na odmoru na Floridi kada su ju izbole pješčane muhe: 'Primijetila sam da su na meni crne mrljice, ali mislila sam da je to pjesak', rekla je i dodala kako i mjesec dana nakon uboda trpi posljedice

Pokretanje videa...

Influencericu izbole pješčane muhe dok se snimala na plaži: 'Prošlo je već mjesec dana, ja još imam rane' VIDEO

VIDEO Ovo će biti novi tramvaj u Zagrebu. Moći će voziti i kad ne bude struje. Radi ga Končar...

ZAGREB - Prva tri od 20 niskopodnih tramvaja koji će činiti najnoviju ZET-ovu flotu trenutačno se nalaze u proizvodnoj liniji Končara, i to u različitim fazama dovršenosti. Pogon je u utorak obišao i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević. Tramvaji su prilagođeni korisnicima u maksimalnoj mjeri. Ovoga ćemo puta imati spremnike energije koji će omogućiti određenu razinu autonomije u vožnji za slučaj da na mreži nestane napona. Slične tramvaje isporučili smo nedavno Latviji, a potpisali smo ugovore za Osijek. I za Zagreb i Osijek bit će isporučeni tijekom 2025., rekao je Josip Ninić, predsjednik Uprave Končar električnih vozila.

Pokretanje videa...

Pogon Končar 01:20

VIDEO Pogledajte kako djeca u Nairobiju plešu hrvatski drmeš!

NAIROBI - Kahithe Kiiru (38) Zagrepčanka je kenijskih korijena. U Nairobiju živi osam godina, a kćerin razred je uvježbala hrvatski ples za priredbu. Častili su se i hrvatskim specijalitetima. Pogledajte kako su maleni obučeni u hrvatske nošnje oduševili sve tradicionalnim hrvatskim drmešom.

Pokretanje videa...

Kenija, drmeš 01:41

Snimka s A1: 'Ne vidi se ni 100 metara na nekim dijelovima, a snijega ima za sanjkanje!'

DELNICE - Vozili smo kod Delnica prema Rijeci, vani je 0 stupnjeva, od susnježice, snijega i magle se ne vidi ni 100 metara ispred na nekim dijelovima ceste. Snijega ima za sanjkanje, ali cesta je očišćena. Došla je prava zima, javlja nam čitateljica koja je putovala kroz Delnice. DHMZ je za utorak najavio snijeg u gorju, a najviše je problema uzrokovao u prometu.

Pokretanje videa...

Autocesta od Delnica prema Rijeci 01:21

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu

Pokretanje videa...

Nacionalni park Sjeverni Velebit: snijeg u proljeće 00:35

VIDEO Gužve na zagrebačkoj obilaznici: Stvaraju se kolone

ZAGREB - Na zagrebačkoj obilaznici u zoni čvora Zagreb zapad iz smjera Bregane i Maclja u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom prema Jankomirskom mostu, a iz smjera čvora Lučko u smjeru grada osiguran je vozni trak kao spoj na Jankomirski most, javljaju iz HAK-a. Gužvu je snimio i naš čitatelj, a može vidjeti kako se stvara duga kolona.

Pokretanje videa...

Gužva na obilaznici izmedju Lučkog i Jankomira u smjeru zapada 00:26

VIDEO Pogledajte kaos na A1! Mećava kao usred najveće zime

BRINJE - Loše vrijeme nastavlja se i u utorak. Zbog naglog zahlađenja iz DHMZ-a su najavili susnježicu i snijeg u Gorskoj Hrvatskoj. Ovako je jutros bilo kod Brinja, snijeg je prekrio ceste, rekao nam je čitatelj.

Pokretanje videa...

Snijeg na autocesti iza Brinja 00:29

VIDEO Kapetan Varaždinaca majstorski pogodio slobodnjak, Marko Dabro opet trese mreže

VARAŽDIN - Rudeš je i nakon 31. kola na samo jednoj pobjedi u HNL-u nakon što je Varaždin osvojio tri boda pobjedom od 2-0. Kapetan Igor Postonjski majstorski je zabio iz slobodnog udarca za vodstvo u 29. minuti, a Marko Dabro postavio je konačnih 2-0 u 59. minuti. Ovom je utakmicom završilo 31. kolo.

Pokretanje videa...

Sažetak utakmice Rudeš - Varaždin 01:28

VIDEO U zagrebačkoj Dubravi pukla cijev: 'Najednom je voda krenula probijati iz asfalta!'

ZAGREB - U ponedjeljak oko 16.55 puknula je vodovodna cijevi u Ulici Hrvatskog proljeća u zagrebačkoj Dubravi. - Najednom je voda krenula probijati kroz asfalt. Ulica je brzo bila poplavljena, ali ekipa iz vodovoda je izašla na teren u kratkom roku - kazao je čitatelj. Trenutno je u tijeku sanacija štete, a dio stanovnika ulice je privremeno ostao bez opskrbe vodom. Na službenim stranicama vodovoda procjenjuje se da će stanovnici bez vode biti do 22 sata.

Pokretanje videa...

Poplavila ulica Dubravi 00:55

VIDEO Pogledajte kako se Peco razbacao uz Silviju na pozornici uz klasik s hrvatskih fešta

SEGET - Završen je Dalmatia Boat show, međunarodni sajam nautike koji se po prvi put održao u Marini Baotić. Posjetitelje je drugog dana zabavljao pjevač Marko Pecotić – Peco s bendom. Uz njega je bila i partnerica Silvia Dvornik, a par je dobro rasplesao publiku

Pokretanje videa...

Seget: Na kraju Drugog dana Boat showa, nastupili Marko Pecotić Peco i Silvija 03:20

Stjepan Ursa i 'prave zvijeri': 'Danas radimo military drill...'

Prvo ćemo imati zagrijavanja i prvi set vježbi, a onda najteži dio. Tu bi spadalo ono što smo mi do sada i radili, rekao je Ursa i opet poveo svoje ratnike na trening, ovaj puta je ubacio zanimljiv početak...
VIDEO