Obavijesti

Viral

Komentari 9

Ispričali su se i platili: U vrtiću nestalo struje, a ribice pomrle

Ispričali su se i platili: U vrtiću nestalo struje, a   ribice pomrle
1

Velika Britanija: Djelatnici vrtića uspjeli su povaditi mrtve ribe prije nego što su mališani stigli, no mnogi su pitali kamo su otišle sve ribice. Kompanija se javno ispričala i isplatila odštetu vrtiću

VIDEO

Britanska elektroprivreda ispričala se i platila odštetu u iznosu od tisuću funti dječjem vrtiću jer je zbog nestanka struje uginulo šezdesetak tropskih ribica u vrtićkim akvarijima.

Djelatnici  kompanije UK Power Networks nisu obavijestili dječji vrtić u Kentu da će preko vikenda ostati bez struje. Tako su odgojiteljice, koje su ponedjeljak ujutro došle na posao, pronašle 60 uginulih riba kako plutaju po površini vode u tri akvarija.

Temperature vode u akvarijima tropskih ribica mora se održavati na oko 27 Celzijevih stupnjeva, a potrebne su i pumpe koje dovode kisik u vodu. Zato je nestanak struje prouzročio pomor riba.

'...otišle su u novi dom'

Djelatnici vrtića uspjeli su povaditi mrtve ribe prije nego što su mališani stigli, no mnogi su pitali kamo su otišle sve ribice. 

- Na sreću, osoblje je došlo ranije na posao pa smo uspjeli ukloniti sve mrtve ribe na vrijeme, tako da se djeca ne uzrujaju prizorom. Stariji su primijetili, pa smo njima rekli da su ribe otišle u novi dom - objasnila je voditeljica vrtića Kelly Mumford za britanski Telegraph

Mumford je objasnila da je bila jako ljuta na UK Power Networks jer ih nisu obavijestili o nestanku struje. Ispriku zbog propusta uputio je glasnogovornik kompanije priopćenjem objavljenim u lokalnim novinama.

'Ispričavamo se osoblju i djeci dječjeg vrtića Scallywags zbog neugodnosti i stresa izazvanog koji se dogodio radi nedostatka na podzemnom kablu zbog kojeg je nastao prekid u opskrbi. Zbog sigurnosnih razloga, opskrba nije mogla biti ponovno uspostavljena dok ne napravimo sve sigurnosne provjere. U potpunosti razumijemo da je to što se dogodilo u dječjem vrtiću stvorilo ozbiljne poteškoće, pa ćemo situaciju riješiti izravno s njima', stoji u priopćenju. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'
NAPISAO MARKEROM

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'

Većina stranih radnika bez previše problema odradi svoj posao, ali proteklih mjeseci porastao je i broj napada na njih
Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje