Obavijesti

Viral

Komentari 37

Iznajmila kuću i otišla na put, a kad se vratila dočekao ju - šok

Počela sam plakati, bila sam šokirana - kaže Tanya. Vjeruje da je u njezinoj kući bilo oko 200 stabljika kanabisa. Odmah je pozvala  policiju. Policija je odnijela biljke no dom je ostao uništen

VIDEO

Tanya Laverty iznajmila je kuću u Liverpoolu i otišla s dečkom na put oko svijeta. Kada se vratila, u njezinoj je kući bila velika farma kanabisa.

Tanya je upoznala obitelj iz Južne Koreje i dogovorila se s njima da će im iznajmiti svoj dom. Čak im je smanjila i cijenu nakon što je vidjela njihovu bebu. No, sada vjeruje da je to sve bio dio plana kriminalaca.

Dok je s dečkom bila u Aziji, prestale su im stizati uplate za najam. Tanya je postala sumnjičava pa je nazvala mamu svog dečka i zamolila ju da ide provjeriti što se događa u kući. Žena je rekla Tanyi da je vidjela crijevo na stepenicama, ali da nije mogla ući u kuću. Tanya se odmah vratila doma. Predsoblje kuće je izgledalo netaknuto no ostale sobe su od poda do vrha bile ispunjene kanabisom. 

- Počela sam plakati, bila sam šokirana - kaže Tanya.

Vjeruje da je u njezinoj kući bilo oko 200 stabljika kanabisa. Odmah je pozvala  policiju. Policija je odnijela biljke no dom je ostao uništen. Bio je pun otpada, a zidovi su puni rupa za ventilaciju. Nakon što je potrošila dosta novca na putovanje i ostala bez novca od najma, Tanya se sada boji da neće moći otplatiti hipoteku i da će ostati bez doma. Tanya često pomaže beskućnicima i vodila je pučku kuhinju, a sada bi mogla i sama ostati bez svega. 

- Banka mi je rekla da mogu ostati bez kuće ako ne platim još jednu ratu kredita. Evo kako lako ljudi mogu postati beskućnici - kaže Tanya, piše Metro. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'
NAPISAO MARKEROM

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'

Većina stranih radnika bez previše problema odradi svoj posao, ali proteklih mjeseci porastao je i broj napada na njih
Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje