Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
23 komentara

Kakav 'kavalir': Melania kisne, a Trump stoji pod kišobranom

Iako američki predsjednik sasvim sigurno nije osvojio svoje birače kavalirštinom i džentlmenskim odnosom prema ženama, najnovija afera s kišobranom ponovno je uzrujala Amerikance...

Foto: Screenshot/Twitter
23 komentara

Američki predsjednik Donald Trump čiju je predsjedničku kampanju, između ostalog, obilježila i izjava 'Grab them by the pussy' doista nema džentlmenske manire, pa ni kad je u pitanju Prva dama, njegova supruga Melania Trump. Novinari su u utorak uhvatili predsjednički par koji upravo napuštao Bijelu kuću i išao prema helikopteru s kojim idu na Floridu.

Imali su samo jedan kišobran, koji je držao Trump. 

Kad je vidio kamere, Trump je, s kišobranom u ruci, krenuo prema novinarima, a Melaniju ostavio na kiši.

Situaciju u kojoj njezin suprug stoji pod kišobranom i razgovara s novinarima dok ona pokraj njega kisne, Melania je podnijela sa smiješkom.

Krenuli su dalje prema helikopteru držeći se za ruke, no situacija s kišobranom nije promaknula korisnicima društvenih mreža.  Većina je primijetila da je Trumpu vjerojatno bilo važnije sačuvati svoju frizuru nego Melanijinu

Neki su se sjetili da mu to i nije prvi put jer je isto tako ostavio i svoju kćer Ivanku na kiši, ali su tu fotografiju usporedili i s onom predsjedničkog para Obama, na kojoj Barack Obama korača po kiši, dok pokraj njegove supruge Michelle hoda čovjek iz osiguranja i pridržava joj kišobran.  

Treći su se pak čudili što je američki predsjednik uopće znao kako otvoriti kišobran. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message