Viral

Komentari 6

Kim Jong-un ne odvaja se od svojeg prijenosnog WC-a: Tko ga pipne riskira smrtnu kaznu

Kim Jong-un ne odvaja se od svojeg prijenosnog WC-a: Tko ga pipne riskira smrtnu kaznu

Osobni zahodi se nalaze u Kimovom osobnom vlaku, u srednjim i malim automobilima kojima putuje i u posebnim vozilima koja su dizajnirana za planinski teren i snijeg

Da je Kim Jong-un 'poseban' vladar, znali smo od prije. Ali ponekad nas i ovaj gospodin, koji se rado druži s Dennisom Rodmanom i svijetu prijeti nuklearnim oružjem, zna iznenaditi svojim navikama.. Nedavno je u britanskim medijima izašla priča kako Kim svugdje sa sobom 'fura' svoj privatni toalet. Bez njega nikad ne ide na put.

- Bilo bi 'nezamislivo' da naš vođa koristi obični javni toalet  - rekao je izvor iz Sj. Koreje, koji je, naravno, zatražio anonimnost.

Osobni WC vladara je pod strogim nadzorom, a prema dostupnim informacijama, ako vas uhvate da ga koristite bez dopuštenja Kima, slijedi vam smrtna kazna. Prijenosni WC skriven je u jednom od automobila u Kimovoj službenoj koloni i putuje s njim kamo god krene, prenosi The Sun.

- Takvi zahodi nisu samo u njegovu osobnom vlaku, već i u svim malim ili srednjim automobilima s kojima putuje, pa čak i u posebnim vozilima koja su dizajnirana za planinski teren ili snijeg - rekao je izvor.

- U konvoju je više vozila tako da ljudi ne mogu znati u kojem se nalazi, a postoji i poseban automobil koji mu služi kao toalet - završava izvor. 

A zašto to radi? Pa jer strahuje da bi analizom njegova izmeta i urina strane sile mogle doznati nešto o njemu, pisali su mediji.

Cijela priča oko 'posebnog toaleta' čak i nije toliko neobična. I kraljica Elizabeta ima svoj. Čak je i na wc papiru jasno označeno da je on isključivo za njezino veličanstvo. Bivši kraljevski dopisnik Telegrapha, Gordon Rayner, otkrio je da je u kraljevskom toaletu "sve označeno ili zapečaćeno naljepnicama kako bi se upozorilo druge da je rezervirano, kao što sam i sam primijetio kada sam upao u pogrešan toalet". Princ Charles također je navodno imao posebnu zahodsku dasku, koja je uz njega išla u goste.