Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

'Kim Jong-una će svrgnuti, a nama prijete kulturalne razlike'

Britanski prorok Craig Hamilton-Parker dosad je bio iznimno uspješan u svojim predviđanjima. Sad je na svom blogu napisao da će iduća godina biti puna uragana, požara i poplava...

Craig Hamilton-Parker
Foto: Promo
11 komentara

Trump će pobijediti na predsjedničkim izborima, a Britanci će na referendumu glasati za izlazak iz Europske unije, predvidio je poznati britanski vidovnjak Craig Hamilton-Parker i, kao što znamo, pogodio. On je ovih dana otkrio svoja nova predviđanja za nadolazeću 2018. godinu.

Revolucija u Sjevernoj Koreji koja će svrgnuti okrutni režim Kim Jong un-a, teroristički napad na autocesti u Engleskoj i erupcija talijanskog vulkana Vezuva samo su neka od njegovih proročanstava za iduću godinu. Na svom je blogu napisao:

- 2018. će biti godina političkih nemira i prirodnih katastrofa. Nepredvidivi vremenski uvjeti dovest će do poplava i potresa. Negativne prirodne promjene su mi na vrhu liste jer predosjećam ćudljivo vrijeme koje će donijeti razorne posljedice. Predosjećam da najgore tek dolazi.

Izdvojio je snažne uragane na Karibima, požare u Australiji i Kaliforniji te poplave u Kini i Indiji. Ledenjaci će pucati na Antarktici, a za Europu je napomenuo erupciju Vezuva i evakuaciju Napulja. Tvrdi da je to sve posljedica globalnog zagrijavanja, pojačane sunčeve i seizmološke aktivnosti.

Nadalje, izdvojio je sve veće kulturalne razlike u Europi, s tim da će najgore biti u Njemačkoj i Francuskoj.

Rasni neredi i racije bit će gotovo svakodnevni problem, napomenuo je Hamilton-Parker, koji je dosad pogodio niz terorističkih napada, međunarodnu ekonomsku krizu i velike političke promjene.

Craig Hamilton-Parker | Autor: Promo Foto: Promo

No, da ne bi sve bilo tako crno, ovaj britanski prorok iz Southamptona rekao je da predviđa 'duhovni rast čovječanstva koji će povesti svijet u početak Zlatnog doba'.

Ima i jedno predviđanje koje će njegova Velika Britanija pratiti s povećalom - princ Harry će zaprositi svoju djevojku, glumicu Meghan Markle...

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message