Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Kinez (50) posljednje dvije godine jede isključivo lišće

Li Sanju uvjeren je da je od prehrane ozdravio i izliječio tumor na nozi. U početku je pasao travu sa stokom na polju, no kasnije se okrenuo šumi

Orange
Foto: Orange
5 komentara

Li Sanju (50) iz kineskog sela Niuwei tvrdi da zadnje dvije godine jede samo travu i lišće. Kaže kako nije ništa drukčiji od svojih suseljana, osim što jako smrdi po travi.
- Gledao sam emisiju u kojoj su rekli da je moguće preživjeti i do 10 dana bez hrane, pa sam ja odlučio jesti samo prirodno što nađem oko kuće - kaže Li. U početku je pokušao jesti travu na polju kao stoka, no bila mu je gorka te mu je od nje bilo loše.
- Mislim da je ta trava bila zagađena pesticidima, pa sam se prebacio na biljke s planine iza moje kuće i s njima nisam nikada imao problema - priča Li koji je prvih dana s travom jeo i rižu, no nju je ubrzo izbacio iz prehrane.
- Sada ne bih mogao jesti meso. Od svega masnog bi mi bilo mučno. Prijatelj mi je ponudio 8.000 kuna da pojedem komad svinjetine, ali nisam mogao. Prije sam u selu bio poznat kao boležljiv, no otkako sam promijenio prehranu, nisam nijednom morao kod liječnika. Čak mi je i tumor na lijevom stopalu nestao - kaže Li. Iz tamošnje bolnice koja prakticira tradicionalnu kinesku medicinu, kažu kako je većina biljaka jestiva, no ne preporučavaju nikome da slijedi Lijev primjer.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message