Obavijesti

Viral

Komentari 4

'I opet... Miffy': Klokanica.hr daruje ulaznice za predstavu!

'I opet... Miffy': Klokanica.hr daruje ulaznice za predstavu!
2

Mjuzikl 'I opet... Miffy', o avanturama zečice iz slikovnica Dicka Bruna, jedna je od najpopularnijih predstava u Kazalištu Trešnja. Mi vam darujemo 5x dvije ulaznice

VIDEO

Mjuzik 'I opet... Miffy', o avanturama zečice iz slikovnica poznatog Dicka Bruna, jedna je od najpopularnijih predstava u Kazalištu Trešnja, a Klokanica.hr vam daruje čak 5x dvije ulaznice!

Koja je prva pjesmica koju je vaše dijete naučilo pjevati i kada je to bilo? U raspravi ispod članka na portalu Klokanica.hr ostavite odgovor na ovo pitanje od petka 10. siječnja do četvrtka 16. siječnja u 11 sati i možete osvojiti ulaznice za popularni dječji mjuzikl 'I opet... Miffy' u Kazalištu Trešnja.

Darujemo vam pet puta po dvije ulaznice za izvedbe u nedjelju 19. siječnja u 11 ili 17 sati pa obavezno uz svoj odgovor napišite i za koju izvedbu želite karte. Rezultate natječaja objavit ćemo u četvrtak, a dobitnike obavijetisti i putem e-maila. 

Uključite se ovdje. Sretno svima! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mjuzikl o najpopularnijoj zečici na svijetu

Predstava 'I opet... Miffy' nastavak je dječjeg mjuzikla 'Miffy' koji je nastao prema istoimenim slikovnicama nizozemske ikone dječje književnosti Dicka Bruna. Ovim nastavkom pratimo nove avanture zečice Miffy, njezine obitelji i prijatelja. Tako će se Miffy upoznati s opasnosti vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje. A čeka ju i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu... Ovaj mjuzikl donosi puno dobrog rapoloženja i veselih songova koje ćete pjevušiti barem jedan cijeli dan! Predstavu je postavio nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt.

Predstava traje sat vremena i namjenjena je djeci od četiri godine na dalje, iako u njoj mogu uživati i mlađi, osobito ako zečicu Miffy već poznaju iz knjiga i crtića.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.