Obavijesti

Viral

Komentari 28

Klonirala svog psa i za novog 'iskeširala' čak 290.000 kuna

Klonirala svog psa i za novog 'iskeširala' čak 290.000 kuna
3

Djevojka je ispričala i kako je njen ljubimac uginuo prije tri godine, a njegovu smrt nikada nije preboljela i silno je željela istog psa. Obratila se tvrtki za kloniranje

VIDEO

Danielle Tarantola iz New Yorka je za 50.000 dolara klonirala svog psa nakon što joj je ljubimac uginuo. Obratila se južnokorejskoj tvrtki, jedinoj na svijetu koja se bavi kloniranjem životinja. Oduševljena je investicijom.

- Zaista ne vidim razliku među psima. Imaju identične geste i igraju se potpuno jednako - rekla je Danielle. Kazala je kako su stručnjaci od njenog uginulog psa uzeli uzorak DNK te su tako "stvorili" novog psa. Prije nekoliko mjeseci su joj se javili kako bi joj priopćili sretnu vijest da su surogat kujicu uspješno oplodili, javlja Daily Mail.

Djevojka je ispričala i kako je njen ljubimac uginuo prije tri godine, a njegovu smrt nikada nije preboljela i silno je željela istog psa. 

- On je bio kao dijete koje nikada nisam imala. Prema psiću sam se vjerojatno i odnosila bolje nego što se većina ljudi odnosi prema svojoj djeci - priznala je Danielle. Kaže kako je imala i posebne kostime za svog ljubimca. Rekla je i kako se njen psić zvao Trouble (nevolja), a novi psić se zove Double Trouble (dupla nevolja).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.