Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Koze zapele na rubu mosta i spasili ih nakon dva dana

Zbunjene životinje ispod nadvožnjaka su provele skoro dva dana prije nego su ih spasili dizalicom. Pretpostavljaju kako su se izgubile u mraku...

YouTube
Foto: YouTube
2 komentara

Mlade dvije koze su blizu Roundupa u SAD-u tijekom igre 'slučajno' zapele uz rub podvožnjaka na jednoj autocesti. Zbunjene životinje na rubu nadvožnjaka su provele gotovo dva dana prije nego su ih spasili. Jedan motorist ih je uočio te je u obližnjem rudniku radnike zamolio da pozovu pomoć. Pozvali su policiju koja je poslala dizalicu da životinje spusti na tlo. Koze su dva dana bile uz tanki rub nadvožnjaka iako je samo nekoliko metara dalje puno šira površina.
- Dok smo ih spašavali mislili smo da će pasti na pod. Koze su mlade i razigrane - rekao je Sandy Church, predsjednik udruge za zaštitu životinja iz Rimrocka. Ne zna se točno kako su koze završile uz rub nadvožnjaka, ali pretpostavljaju kako su se u mraku izgubile. Kako im je bilo hladno nakon što je sunce zašlo, zadržale su se na mjestu, a tek sljedeći dan su otkrile gdje su zapravo, piše Daily Mail. Policija je dojavu o kozama koje su zapele na nadvožnjaku zaprimila još u utorak, ali nisu ih mogli locirati. Koze su nakon spašavanja bile umorne i gladne.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message