Viral

Komentari 2

Kupio rabljeni iPod pa je na njemu našao seksi slike

Kupio rabljeni iPod pa je na njemu našao seksi slike

Kupivši rabljeni iPod, Kristian Towell mislio je da na njemu nema ničega. Vidjevši seksi slike žene, ljubavnica i bivšeg vlasnika iPoda, šokirao se

Kristian Towell (27) iz Sussexa u Engleskoj, kupio je rabljeni iPod u Londonu plativši ga 700 kuna. Došavši kući shvatio je da na uređaju nisu izbrisani podaci od bivšeg vlasnika. Osim, kako kaže, jako loše glazbe, pronašao je i zanimljive slike. Pod folderima 'Ženica', 'Ljubavnice' i 'Ja', bile su razne neprilične fotografije vjerojatno snimljene mobitelom.
- Nisam mogao vjerovati. Mislio sam da nema podataka na uređaju. Slike pod datotekom 'Ženica' su još koliko toliko pristojne. Ali one pod datotekom 'Ljubavnice', tu je bilo svakakvih. Pretpostavljam da ih je snimio mobitelom - kaže Kristian.
Spojivši iPod s računalom, pronašao je i dosta virusa. 'Očistit' će uređaj te ga koristiti iako ga je cijela situacija dosta uzrujala.
- Pravilo je da s rabljenih uređaja koje prodajemo izbrišemo sve podatke. Ne znam kako je do ovoga došlo. Istražit ćemo slučaj - rekli su iz trgovine koja je Britancu prodala iPod.