Obavijesti

Viral

Ljetna turneja Spider-mana, Pipsa i Cockte Rosse!

Ljetna turneja Spider-mana, Pipsa i Cockte Rosse!
1

Ekskluzivno u ljetnim kinima u srpnju i kolovozu pogledajte avanturistički spektakl „Čudesni Spider-Man“ i uživajte u koncertu grupe PipsChips & Videoclips!

U vrućim ljetnim mjesecima donosimo Vam pravo rashlađenje! Ekskluzivno u ljetnim kinima u Novalji, Rabu, Opatiji, Cresu, Dubrovniku, Bolu, Visu i Starome Gradu moći ćete uživati u pravom kino hitu te u odličnoj svirci i nezaboravnim partyjima Cockte Rosse

Film koji je u prvom danu kino distribucije u SAD-u utržio rekordnih 35 milijuna dolara i PipsChips&Videoclips, jedna od najvećih domaćih koncertnih rokenrol atrakcija,  kreću na vruću ljetnu turneju tijekom mjeseca srpnja i kolovoza! Budući gledatelji prvo će moći uživati u avanturistčkom akcijskom spektaklu „Čudesni Spider-Man“. Odmah nakon filma dolazi još veća poslastica, open air koncert Pipsa,  sudionika svih najvažnijih ovogodišnjih regionalnih festivala na kojima promoviraju svoj posljednji izvrsno prihvaćeni "2X2 live in ZPC" koncertni uradak kojim će zasigurno podignuti atmosferu u prostorima ljetnih kina do maksimuma!

Sve počinje 21.7. u Novalji, na otoku Pagu, gdje će se na ljetnoj pozornici najprije prikazati film „Čudesni Spider-Man“ s početkom u 21 sat, a nakon njega, oko 23 sata na pozornicu dolaze PipsChips & Videoclips! Poslije koncerta bit će organiziran i poseban Cockte Rosse after party samo za one najizdržljivije! 

Ovakav scenarij – film, koncert, afterparty – osim u Novalji, ponovit će se i u Rabu (22.7.), u Opatiji (24.7.), u Cresu (25.7.), u Dubrovniku (29.7.), u Bolu na otoku Braču (30.7.), u Visu (1.8.), te u Starom Gradu na Hvaru. 

Ulaznice potražite u pretprodaji na blagajnama ljetnih kina po cijeni od 45,00kn, a na dan prikazivanja filma i održavanja koncerta po cijeni od 55,00kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.