Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

'Lovci na misterije' tvrde kako su u šumi snimili jednoroga

Kanadski znanstvenici upozoravaju ljude da ne rade nagle pokrete i ne fotgrafiraju s blicom ako ugledaju jednoroga. Snimili su ga nedavno u šumi u Kanadi

The Province
Foto: The Province

Skupina 'lovaca na misterije' iz Kanade tvrdi da su u šumi snimili jednoroga, a na internetu su objavili i snimku kao dokaz. U službenoj izjavi Znanstveni centar u Ontariju tvrdi kako su snimku poslali na promatranje kako bi utvrdili da se zaista radi o mitskom stvorenju.

- Snimku provjeravamo kadar po kadar kako bi bili sigurni da se radi zaista o jednorogu - izvijestili su iz Znanstvenog centra. Upozorili su javnost kako da se ponaša ukoliko primijete jednoroga. Kažu ljudima da ne rade nagle pokrete te da ne koriste blic na fotoaparatima. Iako su prema legendi jednorozi mirna stvorenja, znanstvenici su upozorili kako bi mogli postati agresivni ako se nađu u opasnosti, piše The Sun. 

Tijekom potrage za jednorogom otvorili su i posebnu liniju na kojoj su im se mogli javiti građani ako vide jednoroga. Istaknuli su kako su čuli svakakve priče ljudi, a neki su posumnjali u vjerodostojnost video materijala jer se vidi da jednorog nije posve bijel kakav bi trebao biti. Još nisu dokazali radi li se zaista o jednorogu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message