Obavijesti

Viral

Komentari 41

Mislila da ga je spasila: 'To nije mačka, odmah ga izbacite van'

Mislila da ga je spasila: 'To nije mačka, odmah ga izbacite van'
3

Žena je mislila da je spasila nečijeg mačka. Bio je velik i glasan, izgledao je dobro nahranjeno i sklonila ga je s ulice da ga psi ne napadnu. No, nakon što je prenoćio u kući, shvatila je da je 'mica maca' zapravo ris

VIDEO

Žena iz Richmonda u SAD-u objavila je na Craigslistu, svojevrsnoj američkoj stranici za oglašavanje, da je u svom dvorištu pronašla veliku mačku koju je unijela u kuću jer je izgledala "preveliko i zdravo za lutalicu". Bojala se da lokalni psi, koji ponekad pobjegnu iz svojih dvorišta, ne napadnu mačku. 

- Jako je debela i ima male linije i točkice po nogama i bijele točke na ušima. Jedino što izgleda "krivo" je što nema rep, ali to nije toliko neuobičajeno - napisala je u oglasu. 

- Jako je glasa (i zločest!!). Mislim da je riječ o Main Coon vrsti ili mješancu bengalske mačke jer je jako velik i bucmast. Na fotografijama od sinoć izgleda svijetlosmeđe, ali je zapravo sivkaste boje. Jako je gladan. Molim vas, ako vlasnik vidi ovo, da mi se odmah javi. Ne mogu ga zadržati u kući jer, koliko god je sladak, on je lud i ekstremno agresivan - objasnila je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što su ljudi vidjeli njezin oglas, mnogo njih joj je poslalo poruku da je mačka zapravo ris i upozorili ju da ga odmah vrati u divljinu. Šokirana svojom pogreškom, ubrzo je u svojoj objavi zahvalila na upozorenju, ali i dodala da je ris urinirao po cijeloj kući. 

- Hvala svima što ste mi rekli da je to zapravo ris. Nije ni čudo što je bio tako mrzovoljan, pa otela sam ga! - napisala je i dodala kako nije iz Amerike i da nikada nije ni čula za risa. Mislila je da su divlje mačke puno veće. 

- Uglavnom, drago mi je da je on u redu i da nije izgubljena mačka. Već sam ga vratila tamo gdje sam ga i pronašla. Ja sam u redu, nemam ni ugriza ni ogrebotina - napisala je. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.