Obavijesti

Viral

Komentari 40

Mlada pomoćnica premijera Slovačke je prava seks bomba

Robert Fico na poziciji je šefa slovačke vlade od 2012. godine, a muškarci će se složiti da je svoj 'najljepši' potez napravio tek sad - zaposlio je Máriu Troškovu...

VIDEO

Slovački mediji imaju novu omiljenu priču, a njena se protagonistica odaziva na ime Mária Trošková . Radi se o 28-godišnjakinji koja se natjecala na izboru za Miss Universe 2007., bavila se modelingom od 22. godine i gola se slikala za časopis 'Brejk' te Zetorov kalendar za 2010. godinu. Da, i? Pa, Mária je nova asistentica slovačkog premijera Roberta Fica .

Čak i njegovi oponenti će sada morati priznati da, ako ništa drugo, čovjek barem 'ima oko'. Koje su njene točne reference slovački mediji još nisu uspjeli doznati, no Mária upravo završava studij menadžmenta i navodno je bila izvrsna učenica.

VIDEO

- Uvijek je bila popularna među muškarcima, no oni nju nisu previše zanimali. Uvijek je bilo vrlo posvećena školovanju i dobrim ocjenama. Modelingom se bavila sa strane, da zaradi džeparac. Sretna sam zbog njenog novog posla i sigurna sam da će ga jako dobro obavljati, izjavila je Aneta Pitrova , njena kolegica i prijateljica iz studentskih dana klupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Premijerov glasnogovornik potvrdio je angažman Troškove , no njenu su golišavu prošlost odbili komentirati. To će, očigledno, odraditi drugi.

U prvom je službenom izdanju možete vidjeti u priloženom videu, a njena golišava izdanja možete vidjeti u galeriji na Pluski .

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ovo morate čuti! Evo kako bi zvučali Plenković i Milanović kao reperi: 'Rugamo se naciji...'
DJELO 'SAŠE IZ TBF-A'

Ovo morate čuti! Evo kako bi zvučali Plenković i Milanović kao reperi: 'Rugamo se naciji...'

Glazbenik Alejandro Buendija, široj javnosti ipak poznatiji kao Saša Antić iz TBF-a, objavio je pjesmu "Sučeljavanje" u kojoj repaju Zoka Pravda i Just Plenk. Pjesme je, kako piše u opisu, duet Buendije i AI-ja.

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju