Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Mladoj Missici (15) uzeli krunu jer je obojala kosu

Olivia O'Neil rekla je organizatorici natjecanja da, ako njene kosa nije dovoljno dobra, možda kruna nije za nju. Organizatorica se složila i uzela krunu

Facebook
Foto: Facebook
4 komentara

Miss Teen Wanganuija na Novom Zelandu morala je vratiti krunu jer nakon bojanja kose 'ne ispunjava očekivanja' organizatora. Tri mjeseca nakon osvajanja titule, organizatorica natjecanja vidjela je fotografiju Olivije O'Neil (15) na Facebooku s novom bojom kose.
- Da li je to perika? Nadam se da je, nemoj da mi srce otkaže. O moj Bože, nadam se da je...Molim te reci mi da je perika - napisala je Barbara Osborne ispod fotografije. Olivija je odgovorila da nije riječ o periki i ako njena kosa nije dovoljno dobra, da možda kruna ipak nije za nju.
- Bolje ti je da odlučiš, gospođice. S takvim stavom bi i trebala predati krunu. Sigurna sam da će te zamijeniti netko s doličnim ponašanjem - odgovorila joj je Osborne. Glasnogovornica natjecanja rekla je kako se od Olivije očekivalo da zadrži izgled s kojim je osvojila krunu. Nije negirala da su vikali na natjecateljice da se našminkaju i tjerali ih da rade trbušnjake.
- Na natjecanju ljepote ne prejedamo se šećerom. Treba ih tretirati kao i na svakom drugom natjecanju ljepote - rekla je glasnogovornica.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message