Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
70 komentara

'Moj muž je od mene mlađi 55 godina, nek' se viđa s drugima'

Veza između bivšeg engleskog svećenika Philipa Clemesa i njegovog 25-godišnjeg partnera Florina Marina puna je uspona i padova iako su zajedno vrlo kratko.

70 komentara

Poslije života provedenog u crkvenom celibatu, Philip Clemens shvatio je da to nije život koji želi. Nakon što se umirovio kao svećenik, Clemens je instalirao aplikaciju za spajanje homoseksualaca i tamo upoznao Florina Marina, 25-godišnjeg Rumunja koji želi postati model. 

Izmijenili su nekoliko poruka, a onda se dvojac odlučio sresti i tada je, kako kažu, planula ljubav, unatoč razlici od čak 55 godina. Ubrzo su se i vjenčali, a Philip je prodao svoju kuću kako bi se preselio u Bukurešt gdje je kupio stan za zajednički život. 

No, ljubav nije potrajala dugo. Philipu je smetalo što mlađahni Rumunj troši njegov novac na svakodnevne izlaske pa se odlučio vratiti u Englesku gdje više nije imao ni kuću. 

Prema najnovijim informacijama, piše Daily Mail, bivši svećenik i mladi Rumunj dati će si još jednu šansu - u otvorenoj vezi. 

- Kada smo se rastali, pogodila me depresija. Toliko mi je nedostajao. Bilo je to kao da sam izgubio ruku ili nogu, priznao je Philip Clemens. 

Florin se u međuvremenu preselio u Španjolsku, zbog posla. 

- Philip mora mnogo toga naučiti o ljubavi. Sada nam je mnogo bolje nego prije. On je morao mnogo naučiti o mojoj kulturi i kakav sam ja. On ponekad ne razumije razlike u našim kulturama. On je Englez, ja sam Rumunj, oboje imamo svoje običaje. Ne razmišljamo isto, izjavio je mladi Rumunj. 

- Nevjerojatno ga volim. Ponekad se svađamo, ali ispod svega toga, obožavam ga. Kad bismo se trajno razišli, ja bih bio najnesretniji čovjek na svijetu, rekao Philip koji je čak progovorio i o njihovom seksualnom životu. 

- Ja sam više taktilniji tip. Kada smo u krevetu, Florin više voli spavati. Ali, imamo vrlo blisku i intimnu vezu, tvrdi Philip kojem, kako on sam kaže, neće smetati ukoliko će Florin ići na spojeve s drugima, tako dugo dok ostaje u vezi s njim. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message