Obavijesti

Viral

Komentari 45

Monstrum psu zalijepio njušku: 'Ma, samo sam joj htio pomoći'

Monstrum psu zalijepio njušku: 'Ma, samo sam joj htio pomoći'

Kujica u tipu bull terriera osjetila je na svojoj koži tamnu stranu čovječanstva. Njezin vlasnik je na monstruozan način pokušao utišati lavež tako da joj je oblijepio njušku izolir-trakom

VIDEO

Zlostavljač životinja, Wiliam Dudson provest će sljedećih 15 godina u zatvoru od čega 5 godina zbog brutalnog zlostavljanja psa.

Dudson je višestruki zločinac koji je iza rešetaka od lipnja 2015. kada je uhićen zbog pokušaja prikrivanja marihuane, kokaina i oružja. 

Dan prije njegova uhićenja, policajci su pronašli Caitlyn kojoj je izolir-traka bila čvrsto 9 puta oblijepljena oko njuške više od 36 sati. Dudson je pokazao kajanje i rekao da je pokušavao promijeniti njeno ponašanje uz pomoć 'tehnika' koje je naučio u zatvoru.

Nakon što su se društvenim mrežama proširile mučne fotografije zlostavljane Caitlyn, mnogi su se uz sutkinju složili da zaslužuje puno veću kaznu.

'Ne želim biti zla, ali voljela bih da ti mogu dati više', rekla mu je sutkinja na izricanju kazne.

'Mislim da ovo šalje poruku da nećemo dopuštati ovakve stvari' rekao je Aldwin Roman, ravnatelj udruge životinja u Charlestonu. 'Učinit ćemo sve da zakonom zaustavimo ovo, a onda ćemo ići dalje mijenjati naše zakone i učiniti ih jačima'.

Roman se prisjetio dana kada je prvi put ugledao Caitlyn u skloništu za životinje. 'Sjećam se kako se vidio strah u njezinim očima. To je bilo 36 sati torture.'

Srećom, Caitlyn je izbjegla jako oštećenje jezika i sinusne šupljine, te se zahvaljujući veterinarima potpuno oporavila. Sada je sretna u novom domu punom ljubavi.

Slučaj sa Caitlyn je pravi primjer koji pokazuje koliko je važno prijaviti nasilje nad životinjama i koje su posljedice za one koji to čine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju