Obavijesti

Viral

Komentari 28

More izbacilo kanabis vrijedan vrtoglavih 135 milijuna kuna

More izbacilo kanabis vrijedan vrtoglavih 135 milijuna kuna
1

Policija je na jednoj od gibraltarskih plaža pronašla tri tone kanabisa u paketima čija se vrijednost procjenjuje na 14 milijuna funti što je oko 135 milijuna kuna.

VIDEO

Osamdeset je paketa sveukupno teških tri tone završilo na jednoj od gibraltarskih plaža nakon što je usred lošeg vremena potopljen gumenjak na napuhavanje u kojem su krijumčari prevozili kanabis, javlja britanski The Sun

Nakon što je policija zaprimila poziv, prvo su spašena tri muškarca koja su bila na brodici, a onda su iz vode izvučeni sporni paketi s ilegalnim sadržajem. 

Istražitelji vjeruju da je spašeni trojac dio organizacije krijumčara koji su ranije dronovima snimali obalu kako bi izbjegli policijske aktivnosti i uspješno prokrijumčarili kanabis. 

- Paketi su isplivavali cijelo jutro, a policija je vozilima u mnogo navrata prevozila pakete u svoje središte, toliko ih je bilo. Netko će biti vrlo ljut jer je izgubio vrijedan teret, ispričao je izvor za The Sun. 

- Ovo je jedna od naših najvećih zapljena u nekoliko proteklih godina. Iako, tehnički, ovo nije bila klasična zapljena već su nam paketi praktički pali u ruke, vrlo smo zahvalni što se to dogodilo, izjavio je glasnogovornik policije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.