Viral

Komentari 1

Muškarac joj se naselio u šupi bez njezina znanja

Muškarac joj se naselio u šupi bez njezina znanja

Vozač dizalice iz Litve bio bi savršeni stanar. Uredan, tih, radišan i pristojan. No jedini je problem što se doselio bez znanja vlasnice

Nastanio se u vrtnom spremištu za alat u Banburyiju u Velikoj Britaniji. Mlada majka Kelly Dudley (25) živi u iznajmljenoj kući sa šestomjesećnom kćeri. Muškarca je ponekad znala viđati u krugu kuće, a kako je doveo u red zapušteni vrt, mislila je da ga je poslao gazda kuće. Istina je izašla na vidjelo kad ga je vidjela kako u nedjelju ujutro izlazi iz spremišta. Izgledao joj kao da se upravo probudio. Bila je zaprepaštena kad je u spremištu ugledala krevet, kovčeg s odjećom, štednjak, posude za kuhanje i ogledalo za brijanje. Postavio si je čak televizor na drugom kraju kreveta i tepih na podu. Nakon što je ugledala ugodno opremljeni dom pristojnog Litavca, Kelly nije znala što da misli. U istom trenutku sve joj je izgledalo simpatično, ali je bila i uplašena. Kasnije je saznala da se tajanstveni stanar, poznat samo kao John, naselio u njezinu vrtu nakon što je dobio otkaz te je izbačen iz vlastite kuće. Pomislio je da je otključano spremište napušteno i doselio se. Kelly kaže kako je muškarac ponudio da joj uređuje vrt u zamjenu za ostanak u vrtnoj kućici.
- Da nemam malu bebu, razmislila bih o ponudi. Ovako je ipak malo riskantno - priča Kelly. U policiji kažu kako nije počinio nikakve kriminalne radnje, no zamolili su ga da se iseli, što je on mirno i učinio.